Batyuka kérdése:
2 és fél hónapos kisfiam nem tartja a fejét amikor fekvő helyzetből ülő helyzetbe kell felhúzni. Keressek fel szakembert vagy még várjak vele 1-2 hetet és gyakoroljunk?
Figyelt kérdés
#fejtertás
2012. júl. 9. 12:36
1/11 anonim válasza:
Az én kisfiam sem tartotta, illetve húzta fel a fejét, de nekünk már a kórházban mondták, hogy hypotóniával született és keressünk megfelelő szakembert. 2 hónapos korától 1 éves koráig jártuk heti 1 alkalommal dévény tornára. Nagyon sokat segített, 1 éves kora óta önállóan megy, még a gyógytornász is elcsodálkozott ennyi fejlődésen. Ja, a gyerekorvos küldött el neurológiára és ők küldtek tovább dévényre, úgyhogy nem került egy fillérünkbe sem.
2/11 anonim válasza:
Nekem se tartotta, sőt 6 hónapos és most is vmikor ha húzom fel és olyan kedve van , akkor nem tartja, de amúgy meg tartja, nagyon ügyi. Akkoriban én is megilyedtem, kértem védőnő tanácsát, mondta, hogy semmi baj, de ha akarom, akkor úgy tudok vele gyakorolni, hogy erősödjön, hogy magam előtt tartom, úgy hogy ő is előre fel fordul, szóval nekem háttal és a kis karjai alatt fogom, a kis popsiját nekem támasztva. Pár nap alatt érezhető volt a változás.
3/11 alaszka válasza:
Gyerekorvosotok mit mond? Mert nekünk 4 hetes vizsgálaton kifogásolta ezt a lányomnál, de a következő hétre behozta. Egyébként tartania még nem kell, csak egy-egy pillanatra, ha annyit tart, akkor rendbe van. Ha csak erőlködés nélkül lógatja, akkor kell erősíteni. Nekem akkor azt mondta a doki hogy MINDIG hason aludjon. Ez tényleg megtette a hatását.
4/11 anonim válasza:
Az én kisfiam sem tartotta amikor nézték, majd pár nap múlva behozta a lemaradást.
5/11 anonim válasza:
Altasd hason mindig, azzal tutira erősödni fog!
6/11 anonim válasza:
Napont többször gyakoroljatok! Én is így csináltam. Az én babám tartotta a fejét csak ülni nem akart. Most ott tartunk 3,5 hónaposan ha hanyat fekszik és olyanja van majdhogynem felül, ugy huzza magát. Fordulni meg egyálltalán nem akar.
7/11 anonim válasza:
Nekem sem tartotta, kiderült feszes a nyaka!
Azért egy két és fél hónaposnak már illik egy pillanatra megtartani!
Szóval szerintem mutasd meg vagy egy Dévényesnek vagy a dokitoknak!
8/11 anonim válasza:
Engem mondjuk marhára nem zavar, csak érdekelne, hogy aki lepontozgatta a válaszokat, az mégis milyen megfontolásból tette?:DDD
9/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!
2012. júl. 10. 15:09
10/11 anonim válasza:
Kezd idegesitő lenni ez a lepontozgatás! Mi a frásznak jön ide ha ilyen Bun....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!