Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1éves elmúlt fiam, nem kellene...

1éves elmúlt fiam, nem kellene még a fütyijén felhúzni a bőrt? Nektek mikor kellett?

Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 20:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Én már 2 hónapos korában elkezdtem neki húzogatni a gyerekorvos tanácsára. Így már 1 évesen teljesen hátrajött neki a bőr.
2012. aug. 14. 20:40
 2/10 anonim ***** válasza:
születésétől kezdve minden fürdésnél felhúztam, amíg jött neki kényelmesen, nem erőltettem. 2 évesen meg a maradékot tűvel felszedték 2 mp alatt.
2012. aug. 14. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:
9 hós korában kezdtük mozgatni, most 11 hónapos, és szépen hátra lehet már húzni.
2012. aug. 14. 21:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Születése óta húzzuk neki hátra fürdéskor, nem volt vele gond, most 3 éves.
2012. aug. 14. 21:31
 5/10 anonim válasza:
Nekünk védőnő, orvos, sebészorvos is azt tanácsolta, h ne húzogassuk, mert hajszálrepedéseket okozhat és pont ebből adódhat az elkerülni próbált probléma. 2 éves koráig abszolút nem kell huzogatni.
2012. aug. 14. 21:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak egyáltalán nem jön hátra, húzogatni tudom, és mozog is, de nem látszik ki a fityma. Most 15 hónapos, de akit én kérdeztem (egy ismerős ápolónő), az azt mondta hogy ha mozog az elég, nem kell hogy fityma kilátszódjon egyelőre.
2012. aug. 14. 21:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Fél éves kora óta húzogatjuk neki. 14 hónapos, még nem jön teljesen hátra neki, de már szépen alakul. Szerintem azért már érdemes elkezdeni.
2012. aug. 14. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:
A mi orvosunk szerint is húzogatni kell kb 2-3 hónapos kortól. El is kezdtük akkor, kb 14 hónaposan kilátszódott már a fityma. Doki azóta többször látta, rendben találta.
2012. aug. 14. 23:15
 9/10 anonim ***** válasza:
19 hónapos a kisfiam, csak a fitymáig húzom neki minden fürdéskor, orvosunk tanácsára. Nem kell még tovább, ezt az utasítást kaptam! Csak győzz eligazodni a sokféle vélemény között... :(
2012. aug. 14. 23:24
 10/10 anonim ***** válasza:
dokival nézesd meg és ő elmondja
2012. aug. 15. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!