Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kivel történt meg az, hogy...

Kivel történt meg az, hogy amióta babája van a barátai hanyagolják?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat (negatív / pozitív) várok. Mert velem az történt, hogy nem én hanyagolnám a barátokat, hanem ők engem és itt nem a mindennapi találkozásokra gondolok, hanem akár email, sms, telefon...Már nincs közös témánk? Barátnőim már régebben szültek, én vagyok a legkésőbb szült, több évvel utánuk (4-5-7-10). Rájöttem, amíg "szingli" voltam addig mindig én mentem és látogattam meg őket, az eredménye meg van. A kérdéseimmel se nagyon tudok már hozzájuk fordulni, mert nekik már más problémájuk van. Én úgy érzem, mindig meghallgattam babás-gyerekes dolgaikat és próbáltam segíteni és beszélgetni arról, amiről még semmit nem tudtam. Most pedig itt vagyok és egyedül érzem magam. Ez normális és fog változni?

2013. márc. 18. 13:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nekem lenne kedvem barátkozni,persze azért környékbeliekkel,hogy meg legyen az esély a személyes kapcsolattartásra is. :) 18-as voltam. (Kata)
2013. márc. 18. 21:18
 22/24 anonim ***** válasza:
Én dobtam fel a barátkozós ötletet. Nyíregyházán lakunk, de úgy látom sajnos a többiek nem környékbeliek. De legalább van internetünk:-)
2013. márc. 18. 21:29
 23/24 anonim ***** válasza:
Nálam más szemszögből van hasonló helyzet. Vagn egy barátnőm, akivel kb. 9 éve szinte legjobb barátnők vagyunk/voltunk, de amióta szültem (első baba), azóta sokkal kevesebbet "foglalkozik" velem (neki még nincs gyereke). Nem hiv, nem érdeklődik, nem jön látogatóba, ha nagy ritkán jön is, semmit (!) sem hoz, ami fura mert én azoknak akik előttem szültek barátnőim, látogatóba menvén mindig vittem vmi apróságot. Folyton azon agyalok hogy valamit elrontok, kínosan figyelek rá, hogy nehogy túl sokat beszéljek babatémáról, sokat érdeklődjek róla, hátha az a baj, hogy én szűkültem be. :(
2013. márc. 18. 21:58
 24/24 A kérdező kommentje:
Kicsit lemaradtam a fejleményekről...köszönöm a válaszokat! Hát igen, egy kicsit messze lakunk egymástól, de attól még "lájkolhatunk" ismerősként ...privi!
2013. márc. 19. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!