Mi történt a kisfiammal, aki eddig 4 hónapos kora óta rendre átaludta az éjszakát?
Eddig este 9-től reggel 7-ig nyikkanás nélkül aludt.
3.alkalom hogy éjszaka felébred,visszaringatom,elalszik az ölemben,majd ahogy a kiságyba kerül nyöszörög,sírdogál,nem tud visszaaludni.Tegnap 1 órát dekkoltam az ágya felett.
Végül bevittem az ágyunkba,amit nagyon nem akartam,de már kivoltam idegileg!ott elaludt kb 5 perc alatt.
8 hónapos egyébként,most jön a foga(6.).Lehet hogy a mozgásfejlődése zavarja meg?Mászik,most próbálkozik a felállással.Vagy szeparációs szorongás?Mi lehet?Érdekes hogy az ölemben visszaalszik 1 perc alatt.Segítsetek!Mit csináljak?
Üdv a klubban! Az én fiam 4-6 hónapos kora között gyönyörűen, pisszenés nélkül aludt reggelig. Aztán jött a mozgásfejlődés, a szeparációs szorongás, a fogzás, és négy hónapja nincs egy átaludt éjszakánk sem. :(
Nem tudsz mit tenni, mint felkelni hozzá, és visszaaltatni, örülj, hogy az öledben visszaalszik, én volt, hogy 2 és fél órát sétálgattam vele, mire visszaaludt. Legyél nagyon türelmes, szeresd és add meg neki, amire vágyik: magadat. Hidd el, ennél jobbat nem tehetsz neki!
Jól összejött minden.
Megértem, hogy nem szeretnéd férjed miatt, köztetek aludjon.
Esetleg úgy, hogy te mennél mellé? Vagy úgy a nagyágyba tenni, hogy ne középen legyen, hanem csak melletted?
Nekem már anno szülés után mondta egy gyerekorvos ismerős, hogy a gyerek alvási szokásai kb. egy-másfél éves korra alakul ki általában. Tehát közel sem tuti,hogy az a baba, aki 4 hónaposan alszik, az 7 hónaposan is fog és fordítva!
Az enyém 6 hónaposan "bolondult" meg! Most lesz 15 hónapos és most kezd ismét normálisan aludni éjjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!