Van olyan, akinek a babája elég hamar átaludta az éjszakát és ezt a jószokását meg is tartotta?
Figyelt kérdés
mondjuk fogzás idején...2013. febr. 15. 07:10
1/5 anonim válasza:
Igen. A fiam 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, fogzás se nagyon zavarta. Most 3 éves, de szinte úgy jöttek ki a fogai, hogy észre se vettem, még mindig jó alvó, könnyen el is alszik.
Kislányommal nem vagyok ilyen szerencsés.
2/5 anonim válasza:
lányom 8 kisfiam 4 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Ha betegek akkor is csak néha nyöszörögnek és ennyi, pedig volt már tüszős mandulától kezdve hörgő-tüdő gyulladásig minden szép és jó ...
3/5 anonim válasza:
A fiam 8 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Nem mondom, hogy fogzáskor sem ébredt fel sosem, de elhanyagolható számban és inkább még este, nem éjszaka. Most 8 hónapos.
4/5 anonim válasza:
Nagyobb lányom 8 éves, mindig jó alvó volt, kisebb lányom 11 hónapos, szintén zenész, mellette is kipihenve ébredünk reggelente.
5/5 anonim válasza:
Kislányom 9 hónapos, 7 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Eddig 2 foga van, úgy látom felül is alakul, mind a két fognál, áttörés előtt volt olyan, hogy kb 3X felkelt éjjel, de könnyen visszaaludt, volt, hogy ki sem vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!