Mi lehet a megoldás? 4 hónapos kislányom kb.1 hónapja éjszakánként többször felébred (korábban átaludta már az éjszakát), bár cumival visszaalszik, de jó lenne rájönni az okára.
Figyelt kérdés
Próbáltam növelni a napközbeni evés adagjait (cumisüvegből etetem) hátha éhes, de nem nagyon jártam sikerrel, nem igazán kér többet. Éjszaka sem ébred fel annyira, nem sír annyira, hogy etetni kellene.2013. jan. 13. 15:27
1/4 xStefix válasza:
Kinyílt az értelme, kíváncsi, fejlődik a mozgása, idegrendszere stb. - emiatt az alvási szokásai is megváltoznak.
Lesz még pár ilyen szakasz az első évben, úgyhogy ne lepődj meg, ha ez ismétlődni fog. Normális dolog, ne aggódj! A lényeg, hogy AZT add neki ilyenkor, amit igényel: ha éhes, etesd, ha szomjas, itasd, ha téged akar, legyél mellette stb. :) (Persze játszani inkább ne, az nappalra maradjon.)
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy szomjas, adj neki teát. De lehet melege is vagy fázhat is.
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy elkezdődött a szeparációs szorongásos időszaka, vagy fogzás miatt érzékenyebb és meg akar róla győződni, hogy ott vagy.
Az én kislányom is ennyi idős, ugyanezt csinálja. Velem alszik el, de ritkán tudom visszatenni a kiságyba, mert akármilyen mélyen alszik, azonnal ébred és csak mellettem alszik vissza.
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy elkezdődött a fogzás, és picit nyugtalanabbul alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!