Most történt meg nálam a tejbelövellés és nagyon fáj a cicim. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
elég ha csak masszírozom?2013. febr. 7. 10:09
1/7 anonim válasza:
Msszírozd, majd fejd le mindd a kettőt teljesen!
2/7 anonim válasza:
Szia! Lényeg, hogy szoptatás után jól fejd ki, mert sajnos nekem is így gyulladt be:-( A masszírozás nagyon jó, mert nem csomósodik be, de fejni mindenképp kell. Minden jót és jó egészséget!
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! akkor elkezdem fejni
2013. febr. 7. 10:15
4/7 anonim válasza:
Maszírozgasd, fejd le amennyire tudod és mosogasd jó meleg vízzel. Ez segíti a tejtermelődést és könnyebben le tudod fejni. Hagyd a melled sokat szabadon és ha begyullad a mellbimbód akkor hagyj rajta egy kis anyatejet és az is beszívódik, nyugtatja. Azt hittem hülyeség, de bevált. :-)
5/7 anonim válasza:
Nekem a kórházba lett tejem reggel arra ébredtem hogy már bevan gyulladva. Fejd és masszírozd nehogy így járj. nagyon rossz volt.
6/7 anonim válasza:
Ha betonkemény és csomós, masszírozd, fejd, és borogasd melegvizes ruhával, ja és szoptass! Viszont ha rendszeres fejéssel vigyázni kell, mert szaporít. Ami probléma akkor, ha egyébként is sok a tejed. Én nem fejtem mindig üresre, csak akkor, ha kellemetlen volt,így mindig pont annyi volt, amennyi kellett. Simán beállt a kereslet-kínálat. Sok szerencsét!
7/7 anonim válasza:
Én nagyon tudom ajánlani, hogy tusolás közben a tus alá tartva masszírozd ki. Én azt kimondottan élvezem is, mert nagyon megkönnyíti a cicimet utána. Nincs sok tejem, szinte csak annyi, ami a picimnek épp elég, de így is be szokott durranni. De tusolás után szinte csöpög. :) Egyébként a kórházban is mondták, hogy tus alá tartva masszírozzuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!