Kivel történt meg az, hogy amióta babája van a barátai hanyagolják?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat (negatív / pozitív) várok. Mert velem az történt, hogy nem én hanyagolnám a barátokat, hanem ők engem és itt nem a mindennapi találkozásokra gondolok, hanem akár email, sms, telefon...Már nincs közös témánk? Barátnőim már régebben szültek, én vagyok a legkésőbb szült, több évvel utánuk (4-5-7-10). Rájöttem, amíg "szingli" voltam addig mindig én mentem és látogattam meg őket, az eredménye meg van. A kérdéseimmel se nagyon tudok már hozzájuk fordulni, mert nekik már más problémájuk van. Én úgy érzem, mindig meghallgattam babás-gyerekes dolgaikat és próbáltam segíteni és beszélgetni arról, amiről még semmit nem tudtam. Most pedig itt vagyok és egyedül érzem magam. Ez normális és fog változni?2013. márc. 18. 13:30
11/24 anonim válasza:
szia. A helyzet nálam is hasonló, csak még tetézve azzal, hogy a gyerek születése előtt mi még el is költöztünk, ugyhogy nem is várnám el azt, hogy jöjjenek, de néha legalább egy sms, e-mail azért nagyon jól esne. De már szerintem úgy veszik, hogy nem is létezem. Azoktól, akiket ugyanígy elhagytak a "barátaik" kérdezném: hol laktok? nem akartok barátkozni?:)
12/24 anonim válasza:
Hát sajnos velem is hasonló dolog történt. :(
Akikkel eddig jóban voltam, most szinte senkivel nem tartom már a kapcsolatot. Volt egy nagyon jó barátnőm, neki már 4 éves a fia, az én lányom mégcsak most lesz 1, mindig nagyon jóban voltunk, de mostanában már a köszönésen kívül nem tartjuk a kapcsolatot mióta megszületett a lányom. Akkor még eljött meglátogatni, aztán ennyi. Vannak babás ismerőseim, de velük sem minden napos a kapcsolat, inkább csak ha összefutunk megkérdezzük mi a helyzet és ennyi.
Utolsó válaszoló! Én szívesen barátkoznék! :) Komárom-Esztergom megyei vagyok!
13/24 anonim válasza:
Én is barátkoznék, Fejér megye :)
15/24 anonim válasza:
Én is így vagyok. Igaz bnőim többsége máshol lakik, de még nem nézték meg a babáimat, pedig 7 és fél hósak.... Ígérgetik, de nem, rosszul esik, persze fbon lájkolgatnak.
16/24 A kérdező kommentje:
Lájkoljunk együtt :-) Szolnok megye!
2013. márc. 18. 15:08
17/24 anonim válasza:
Hűh, most elkezdtem félni!:S Nekem még nincs gyerekem, de a következő a helyzetem: Van egy barátnőm, akivel 6 éves korunk óta ismerjük egymást. Általánosban és gimiben is egy osztályba jártunk. Aztán különböző okok miatt megszakadt a kapcsolatunk (eléggé összevesztünk, az utcán elfordult, ha meglátott...), majd pár év múlva teherbe esett és ez megint összehozott minket. Azóta sokat beszélgetünk, megint nagyon jóban vagyunk, imádom a gyerekét is, mindig én megyek hozzájuk, de nekem ez tök természetes. Most nekem is eszembe jutott, hogy mi lesz, ha nekem lesz gyerekem?:O Lehet én is így fogok járni?:( Nekem ő az egyetlen igazi barátom, nagyon remélem, hogy ez nem fog változni, akkor sem, ha nekem lesz gyerekem! Nálatok voltak más jelek is azon kívül, hogy mindig ti ugrottatok?
18/24 anonim válasza:
Az elsőt nagyon fiatalon szültem,valahol meg is értettem,hogy nem rám,és a babás életemre kiváncsiak,hanem szórakozni és bulizni akarnak stb... Szóval maradtam egyedül.aztán tényleg egyedül,mert egyedülálló lettem. Munkahelyen azt hittem sikerült barátokra lelnem. Újra férjhez mentem,fél éve megszületett kis tökösöm,(azt hittem most nem fog semmi változni hiszen itt van lassan 7 éves lányom)és a barátok megint sehol.Van egy 6 éves barátságom,fiamat még nem is látta,nem is fűzök hozzá többet :S Amúgy fb.-on megy a folyamatos jajj de cukik vagytok stb kommentek,szóval várom az igazi tavaszt már nagyon ,hátha akkor már több anyuka sétálgat,esetleg játszóterezik,és válthatok felnőttekkel is pár szót. ;) Am Budapesten élünk :)
19/24 anonim válasza:
Nos, akkor tényleg lenne kedvetek barátkozni? :)
20/24 anonim válasza:
Nekem is sok negatív tapasztalatom van,sajnos.A baráti körben már mindenkinek volt 2,de legalább 1 gyereke.Én mindig mentem,és persze sokszor túlzásokba estem az ajándékozások terén is :( Amit most nem,hogy visszakapnék,de még az érdeklődés sincs már meg.Nem arról van szó,hogy elvárnám,de tényleg jól jönne néha a társaság.Ha hívtam őket akkor mindig van éppen jó kifogás,sok a munka,meg ilyenek.Persze megérti az ember,de telefon és internet is van a világon.Mikor nem volt még baba mindig csak egy telefonba került,és mentem,mert hát vigyázzak a gyerekre,vagy stb.Meg ők nem tudnak jönni,mert kicsi a gyerek.Amit persze igy utólag mérlegelve rájön az ember,hogy nem olyan nagy dolog 4-5 éves gyerekkel utazni,főleg néhány kilométert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!