Szerinted mi az a dolog, amit nagyon jó, hogy feltaláltak, nagyon sok hasznát veszed?
Ez teljesen más mindenkinek.
Nekünk pl babatartó nincs a fürdökádba és rezgö hinta sem, ezeket én tartom feleslegesnek.
De mindenképpen az eldobható pelenka, orrszívó, tápszer az elsö helyen van.
Amit anyukám mond, hogy de jó hogy nekünk már van az a cumisüvegek cumija. A mi baba idönkbe még ök csinálták a lyukat a cumifejre ami vagy kevés volt vagy jött mindenhol.
nekem a mosógép mellett a szárítógép is szuper, és a mosogató gép is. Nem kell mosogatnom, csak betenni az edényeket meg eltenni öket. 2 aprócska mellett szuper dolog. ès ugyan így a szárítógép. egynap 3-4 mosást tudok csinálni, és pikk pakk megszárad, és már megy is egyböl a szekrénybe a pihe puha ruhák.
botmixer most a hozzá táplálásnál. és az üveges ételek.
Szopipárna rezgős pihiszék kádba való tartó ezekért adok hálát:) Ezek azok a dolgok amiket első gyereknél nem vettem mondván pénzkidobás és csak a hülye szülőknek találták ki akik mindent megvesznek úgyis:) Hát sok kényelmetlenségtől és átsírt órától mentettem volna meg magunkat és magamat is.
A szopipárna nekem ideális volt alváshoz (első terhességemnél még szerencsétlenkedtem a saját kispárnáimmal) szoptatásnál szintúgy nagyon jó volt mert nem kellett 2 kezemben tartani a babát hogy rendesen mellen legyen hanem alá volt támasztva megfelelően ( 1. gyereknél majd beszakadt a hátam hónapokig amikor görnyedeztem felette napi 10-12 szer).
Rezgős pihiszék, első és harmadik babám extra pocakfájós volt és az elsőnél is megváltás lett volna a pihenőszék mert a harmadik babám sokszor volt hogy csak abban tudott elaludni ahogy rezgett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!