Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtok olyan pelenkának...

Használtok olyan pelenkának való szemetest? Hasznos dolog?

Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 13:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rentgeteg belefér, és semmi szaga..én imádom.
2013. febr. 24. 13:18
 2/20 anonim ***** válasza:
65%
igen kb 1 hónapig.mai eszemmel már nem venném meg,felesleges volt erre költeni x ezer ft-ot.a zsák se olcsó hozzá,azt írják hogy baktériumölő meg minden,na de azért mégiscsak ott pang benne a kaki...inkább beleteszem a nagy kukába,és kiviszem a kinti kukába minden nap.
2013. febr. 24. 13:19
 3/20 anonim ***** válasza:
83%
én nem veszek, sokkal higiénikusabb a nagy szemetesbe dobni és naponta cserélni, mint egy adott konténerbe gyűjteni a szobában. ez nekem bizarr kicsit. nem lazít le az antibakteriális hatás, nekem sokkal megnyugtatóbb, ha még aznap a lakáson kívül van, mert olyan kukába teszem, ami gyorsan telik, mintha 3x annyi ideig tárolódik bent antibakteriális közegben... first world problem :-)))
2013. febr. 24. 13:27
 4/20 A kérdező kommentje:
Kaptuk az egyik üzletben és nem làtom értelmét! De akkor ez ilyen hatalmas dolog? (mèg nem érkezett meg) akkor azt nem leget akàr mikor ürìteni???
2013. febr. 24. 13:34
 5/20 anonim ***** válasza:
76%

Én vettem egy sima kukát, hozzá uzsitasakokat (különböző méretben lehet kapni) és abba rakom bele a pelenkát.

Utána beledobom a sima szemetesbe, amibe sima szemeteszsákot teszek.

Kb. 2-3 naponta ürítem a kis szemetesét a lányomnak. A szobájában van, a pelekázó mellett. Nem nyúl hozzá, nem pakolja ki.

Szagok sincsenek, mert vettem szemetesbe való illatosítót (DM, saját márkás termék) kb. 400 Ft-ért.

Ezt úgy 3 hónapja vettem és még mindig intenzív zöldalma illata van, ami nagyon-nagyon jó. :)

Ahhoz a kukához, amiről beszélsz lehet venni külön zacskókat, amik köralakba vannak rárakva egy műanyagra. Kb. 100 db-os lehet egy ilyen. Ezt rakod a kuka tetejére és ebbe csomagolódik bele a használt pelenka. A kukát addig nem tudod (szerintem) üríteni, amíg a zacskók nem fogynak el.

Újszülött esetében 1 hét alatt simán lemegy a 100 db pelenka fogyasztás..

A 1,5 éves lányom 3,5 hét alatt fogyaszt el 100 db pelenkát.

Na, addig tuti nem tartanám a lakásba a sz@ros-hugyos pelenkáját.

2013. febr. 24. 13:46
 6/20 anonim ***** válasza:
annyira nem hatalmas és mindent lehet bármikor üríteni. kérdés, h ha mondjuk abból is minden este kiviszed a cuccosat, akkor van-e értelme abban tartani. mert ezáltal elhasználsz napi egy antibakter zsákot úgy, h a harmadáig-félig van csak tele... ha nemviszed ki minden nap, akkor meg elég undi szerintem szagtalanítás ide vagy oda...
2013. febr. 24. 13:47
 7/20 anonim ***** válasza:
Amikor megszületett a lányom, a 3. emeleten laktunk, nagyon jó dolog volt. Aztán fél év mulva kertes házba költöztünk, ott már nem használtam, mert egyszerűbb kivinni minden egyes pelust.
2013. febr. 24. 13:57
 8/20 anonim ***** válasza:
Én a gyerek kakiját beledobom a wc-be. Így nem büdösödik a lakás, ráadásúl nem termelek annyi veszélyes hulladékot. Csak akkor zacsizok, ha túl laza a széklet. Szrem az a kuka pénzkidobàs.
2013. febr. 24. 14:49
 9/20 Jégtánc ***** válasza:
Nem használok én sem direkt pelusnak való szemetest.Lehet hogy hasznos valakinek, szerintem felesleges.
2013. febr. 24. 15:02
 10/20 anonim ***** válasza:
Második gyerkőcnél vettünk. Társasházban lakunk, minden nap nem ürítjük a 60 literes kukánkat. Nagyon praktikus dolognak tartom, igaz nem olcsó bele az utántöltő. Így elég 3-4 naponta üríteni a pelenkakukát.
2013. febr. 24. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!