Használtok olyan pelenkának való szemetest? Hasznos dolog?
Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 13:16
11/20 anonim válasza:
az első két gyereknél nem volt,megvoltam nélküle,most a 3.babánál kaptunk egyet,de nem rossz dolog,én ki tudom használni
12/20 anonim válasza:
Nálunk kertes ház, első gyerek és a bébiőr mellé volt ajándékba. Nem akartam venni, s úgy volt, hogy a kórházba elpasszolom vkinek. Ott mondta az egyik csaj, hogy super, s nekünk ingyen volt.1 zacskó volt vele.Amikor hazajöttünk aztán mégiscsak kibontottam, nagyon jó, s nem kell költeni másfajta szemetesre.Ha kifogy a zacsi, sima szemeteszsákot kell bele venni, és a postástól kérni postásgumit és a műanyagkarikát(eredeti)nem szabad kidobni, s így azzal tök jól lehet rögzíteni.
Hiába a kertes ház én nem szívesen rohangászok a hidegbe a nagy kukához, 4 óránként.Ha zavar, hogy a szobában van, rakd ki a szoba elé.
Külön szerintem ne vegyél, hanem vegyél olyan terméket, amihez van.Pl::Anglecare bébiőr, légzésfigyelő kombi
Szerintem nagyon jó.
13/20 anonim válasza:
Mi hasznalunk, nekem bevalt nagyon.
14/20 anonim válasza:
Én nem vetem mert feleslegesnek tartotam van nagy 120l kukánk abba dobáltam,és kukanapokon kivitem a nagykontinerbe ,panel lakás.
15/20 anonim válasza:
14. reméljük nem nyári a babád, különben micsoda szag lehetett ott :-/
16/20 anonim válasza:
Teljesen felesleges. Ha veszel egy zárt tárolót, az is szagmenetes, még zacskó se kell bele
17/20 anonim válasza:
én vettem mikor a fiam született, teljesen felesleges. Ha a használt pelenkát egy "szendvics" zacskóba teszed és bekötöd akkor nincs szaga! Mehet a sima szemetesbe. Egy hónapig használtuk talán... azóta szemetes a fürdőbe...
18/20 anonim válasza:
8-as, gratulálok, Rajtad kívül senkinek nem jutott eszébe, hogy a vécébe kéne üríteni a pelenkát kakilás után. Még így is tovább bomlik, hiába a baktériumölő, meg a szagtalanító, a folyamatot nem állítja le. És ahol hetenként viszik a szemetet, hát ott aztán lehet kukaszag.
20/20 anonim válasza:
Tök felesleges, pénzkidobás, ráadásul nem is olcsó. Én elteszem a boltban kapott kis zacsikat, és abba dobálom be a pelusokat, naponta 2x kiteszem az ajtó elé, onnan meg a nap végén megy a nagy kukába (kertes ház). De jó megoldás egy 500 ft-os kis műanyag szemetes az illatosítóval. Amúgy meg bosszantóan hamar tele lesz a kuka, de őszintén, nekem semmi kedvem a napi dolgok mellett még szaros pelusokat is mosni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!