Teljesen kiakadtam igazam volt?
Figyelt kérdés
Anyòsom abban az utcában lakik amibe mi. Èn 10-12ig mindig alszok a kisfiunkkal ma csak 11ig aludtam felébredtem megyek ki a fürdőbe erre anyòsom itt pakolászik hát én ugy kiakadtam mot keres itt egyáltalán köpni nyelni nem tudtam Es még nekiált feljebb, hogy mért ne csinálhatná...ugy hazaküldtem mint annak a rendje...2013. márc. 11. 12:10
11/13 anonim válasza:
Én is neked adok igazat. Haza nem küldtem volna de ez függ attól is milyen viszonyba van vele az ember. Na mondjuk ez az egyik ok amiért nincs a lakásunkhoz kulcsa :). Simán kinézem belőle hogy bejönne. Még így is sokszor úgy jön mint aki hazamegy, kopogás egyéb nélkül nyit be. Azóta zárva van az ajtó...
12/13 anonim válasza:
Kérdező! Te is tudod, hogy igazad van. Ez nem is kérdés. De magyarázza már el valaki nekem, hogy erről miért kell kérdést kiírni. Az egésznek olyan szaga van, hogy na végre alkalom van szidni pár idegennel az anyóst. Én sem szeretem az anyósom, nekem van is okom rá, de eszemben sincs itt társakat keresni a szidásához.
13/13 anonim válasza:
Igazad volt.
Mi is adtunk anyóséknak kulcsot,bármi baj lehet...nem telt el 2 hét és arra mentem haza hogy a konyhánkban tevékenykedik meglepi cimen...én meg majdnem hivtam a rendőröket,hogy betörő van...
Kulcsot akkor vettük vissza.
Kiakadt,de nem érdekel,nekem senki ne menjen be a házba kérés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!