6,5 hónaposan beleültetnéd egy ilyen bébitaxiba?
Két hete tud a lányom ülni, mászásból ül ki. Soha nem ültettem,magától csinálja.
Utálja a babakocsit, kézben meg nehéz addig tartani,míg a nagyobb lányom játszik kinn:(:(
Nem. Talán, mert úgy érzem, hogy a 2 hete ülni tudó babának megerőltető lehet folyamatosan egyensúlyozni, ha egy ilyen szerkezetben tolják. A babakocsiban mégiscsak hátra tud dőlni (látom, hogy ennek is van háttámlája, de az függőleges, s nem döntött) pihenni.
Illetve én eleve nem szeretem a bébitaxikat, mert azok a babák, akiket eddig ilyenben ülni láttam, de már hajtották azokat, párhuzamosan mozgatták a lábukat, nem váltott lábbal hajtották, ami a gyógytornászunk szerint nem jó. Ezeknél a gyerekeknél én azt tapasztaltam, hogy aztán a kismotort sem váltott lábban hajtják.
A nagytesó kapta anno, 9 hónaposan, kisebbeknek van direkt lábtartó is:)
EGyébként ő szépen váltott lábbal motorozik:):)
Akkor neked pozitív tapasztalatod van a bébitaxival kapcsolatosan. Én pedig megmaradok ilyen aggódós anyukának. :-)
Második voltam
max.10 hónaposan
ilyenbe visszon bele: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!