Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szerettessem meg vele...

Hogyan szerettessem meg vele az almát?

Figyelt kérdés
Egy hete kezdtünk gyülöcsöt enni, almával kezdtük. Először csak a levét adtam, pár napja egy kis pépet is, de utálja, öklendezik, kiköpi, fintorog. De úgy tudom ez az alap gyümi, úgyhogy jó lenne, ha megenné. Próbáltam üvegeset is, az sem kell. Mit csináljak? 5 hónapos, eddig csak szopizott.
2008. jún. 8. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Elözször nekem sem ette meg-..Majd attam egy kis karika banánnal,majd csak banán nélkül.E`s így már megeszi.manapság körtés almát eszünk.

Egy próbát meg ér,nekem bevált.

17 hetes kislány anyukája.

2008. jún. 8. 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Hagy ki pár napot, és próbáld utána újra, hátha elfogadja. Az én lányom sem szerette az almát magában, én vettem neki alma-banán pürét ill. sütőtök-alma pürét. Ezeket imádta, ha gondolod, próbáld meg te is:-)
2008. jún. 8. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk se jött be magában az alma (az én kislányom is 5 hónapos, 3 napja próbálgatjuk a kaját), az almát kiköpdösi és sír. Vetten őszibarack- bannán bébiételt, hát azt nem mondom, hogy örömmel, de pár mokkáskanálnyit sikerült beküzdenünk. Szerintem próbálkozz valamilyen más gyümölccsel, ami édesebb. Sok sikert :)
2008. jún. 8. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!