Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos kortól adtatok...

Hány hónapos kortól adtatok reszelt almát a piciteknek?

Figyelt kérdés
Mi most lassan 3 hósak leszünk, sajnos nem tudtam szoptatni a babámat, tápszeresek lettünk.Most 7450gramm a babám súlya.Nálunk a családban nagyok a babák, de szerintem a tápszer is közre játszik.Ezért szeretnék minél előbb mást is adni neki.
2011. okt. 21. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Legkorábban 4 hónapos kortól ajánlják a hozzátáplálás megkezdését. Az én kisfiam is tápszeres volt, és 4 hónaposan kezdtük az alma kóstolását.
2011. okt. 21. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:

a nagy baba genetika is lehet mint itrad is

a mai tápszerek már nem hizlalnak annyira mint mondjuk a 20 évvel ezelőttiek

ált 4 hónaposan lehet kezdeni ha tápszeres azért csak óvatosan mert még érzékeny a pocakjuk :-)

(spec nekem is az de én megvártam a 6 hónapos kort)

2011. okt. 21. 17:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, reméljük, nem lesz díjbirkózó belőle :)
2011. okt. 21. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én picim is most 3 hónapos tápszeres és 6270gramm.Szerintem ez genetika.Egyébként ha egy baba picit nagyobb vagy esetleg dundibb az nem azt jelenti,hogy kisgyerekként vagy felnőttként is az lesz.Ne aggódj de várj még pár hetet a hozzátáplálással.
2011. okt. 21. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Az első babám anyatejes volt, a második sajnos csak egy ideig, utána tápszeres volt. Mindkettőnél 6 hónaposan kezdtem a kóstoltatást.

[link]

2011. okt. 21. 22:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat. Megvárom vele a 4 hót.
2011. okt. 22. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!