Ti hány évesen szültétek az első babátokat?
Ismertek olyat aki 20 év alatt szült ?
Hogyan alakult az életük ?
Szülők hogy fogadták ?
28 évesen.
Egy volt évfolyamtársam 19 évesen esett teherbe, az anyja napokig sírt azután, hogy kiderült hogy terhes a csaj. Nem volt egy nap munkaviszonya se még, befejezetlen suli stb.
Aztán miután megszületett a baba az egész család imádta, körberajongták. A lány még terhesen elment dolgozni, hogy legalább valami pénzt kapjon. A pasijával még a baba születése előtt szakítottak. A pici lány ma már 10 éves, a volt évfolyamtársamnak új párja van és talált időközben pár éve egy jó állást is, szóval mára már sínen van az életük, de a kezdet nagyon nehéz volt nekik, az biztos.
Én épp hogy be töltöttem a 16-ott rá fél hónapra meg született a kíslányom, most 7 hónapos lesz pont holnap :)
Az életem még nem tudom hogy fog alakulní mert anyuék a maí napíg nem engednek el ítthonról vagyís hogy ne ítt lakjak. De nagyon sok lányt ísmerek akí bő 18 év alatt szűlt, mível gyermek otthonban ís voltam. Nem bántam meg különben :) Hát előszőr kí voltak borulva nagyon anyuék majd a 35. hétten be kerültem a kórházba, és nagyon várták már akkor a kíslányom, most pedíg ő a mínden :)
én 32évesen szültem az előt, és igazából olyan nőcit, aki 20év alatt szült, csak 1-et ismerek. Ő 16évesen szült egy fiut egy pasinak, 5év mulva mégegyet egy másiknak, és egy harmadik pasassal él most. Nem mondanám, hogy nagyon könnyű vagy jó lenne neki.
Olyat is ismerek, aki 21-23évesen lett anyuka 2gyerek- de neki nagyon nem kellett volna... a 2évesét kávéztatja... sorolhatnám. Na mindegy.
De nagyon sok 25év körüli ismerősömnek lett gyermeke, és nagyon jó anyukák is!!
De most van egy ismerős, ő 28évesen lett anya, 3hetes a gyereke de nem is veszi karba... vele valami nagyon nagy gáz lehet.
A Fiam októberben született (4-én) , én idén februárban töltöttem a 23-at.
6 éve párkapcsolatban élek, ebből idén nyáron 2 éve házasságban.
Nem bántam meg, Ő a minden. ez egy akkora szerelem amit el sem tudtam képzelni!
Nálunk adott volt minden, család támogatása, anyagi háttér. Ezek nélkül nem mertem volna vállalni. Örülök, hogy nem kell a megélhetésen aggódnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!