Ti hány évesen szültétek az első babátokat?
Figyelt kérdés
Ismertek olyat aki 20 év alatt szült ?
Hogyan alakult az életük ?
Szülők hogy fogadták ?
2013. márc. 3. 18:36
1/29 anonim válasza:
Nem ismerek olyan anyukát aki 20 év alatt szült.Én a 25. szülinapom előtt 3 hónappal.
3/29 anonim válasza:
Ismerek több olyat is aki 20 év alatt szült! Nem volt gond együtt vannak mind azóta is teljes családok! Szüleik van aki meglepődött de elfogadta mindenki!
Én 23 voltam?
Te? Talán most vagy terhes és 20 év alatti?
4/29 anonim válasza:
Szia! Én az elsőt 17 évesen szültem. De sok hozzám hasonlót is ismerek. Az én életem most ott tart, hogy heteken belül szülöm a harmadik babát. Holnap költözünk be a házunkba:) Nincs különös okom panaszra, a párommal jól megvagyunk, nem bántam meg a döntéseimet. Szüleim nem jól fogadták a terhességet (amit megértek) mostmár odavannak a gyerekekért:)
5/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !!!
2013. márc. 3. 18:46
6/29 anonim válasza:
Én 25 vagyok 7 hónapos a lányom.
7/29 anonim válasza:
Szerintem ez is ember, egyén függő.
Én ismerek olyant aki 20 alatt szült.
Van olyan aki szülés után még fél évig együtt voltak és ma már teljesen mással élnek, olyant is akik máig együtt vannak.
8/29 anonim válasza:
Szia 26.szülinapi ajándék volt,a kisfiam
9/29 anonim válasza:
32, akkor jött Királyfi
de ez tényleg egyén és kapcsolatfüggő. sokan arra várnak, hogy anyagilag is megengedhessék maguknak, hogy családot alapítsanak.
10/29 anonim válasza:
25 éves vagyok és van egy 10 hónapos kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!