Ti hány évesen szültétek az első babátokat?
Figyelt kérdés
Ismertek olyat aki 20 év alatt szült ?
Hogyan alakult az életük ?
Szülők hogy fogadták ?
2013. márc. 3. 18:36
11/29 anonim válasza:
22 éves leszek júniusban, a fiam 16 hónapos :)
12/29 anonim válasza:
26 évesen született a nagyfiam.
14/29 anonim válasza:
25. szülinapom előtt 1 héttel született a kisfiam.
17/29 anonim válasza:
36 évesen szültem.
Ismerek sok lányt aki 20 éves kora körül (inkább előtte) szült. Alakult így is úgy is az ő életük, van aki nyomorog, mert nem tudott tanulni a gyereke mellett, nem volt segítsége, a férje elhagyta őket.
Van aki csodálatos gyereket nevelt, aki ma már 16 éves, bár ő is elvált (az anya, nem a gyerek) de boldog, kiteljesedett, dolgozik, él és virul:-)
Ismerek olyat aki ma 25 éves van egy 5 éves kisfia és nem látta már 9 hónapja, mert nem érdekli, korán szült, tudja is, nem is érdekli a gyerek:-/
18/29 anonim válasza:
25.szülinapom után 3 nappal született az első kisfiam. Jópár anyuka, kismama ismerősöm barátom van-lett az évek során de nem ismerek egyet sem, aki 24 éves kor alatt szült volna. Dehát ez semmit se jelent, van aki 30 évesen is olyan mintha 15 lenne (gondolkodásra, felfogásra).
19/29 anonim válasza:
30 évesen szültem a fiam. Nem ismerek olyat, aki 20 éves kor alatt szült.
20/29 anonim válasza:
27 évesen szültem a kislányomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!