Olyan anyatejes babák anyukájának véleményére lennék kiváncsi, akik 4hónaposan elkezdtek már valami mást is adni a babának. Hogy csinálták, nem bánták-e meg?
Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 08:31
1/4 anonim válasza:
Én adtam neki almalét meg baracklét,de öklendezett tőle ezért nem adtam neki,nem erőltettem.Aztán % hónaposan már tetszett neki,de igazából 5 és fél hónaposan kezdtük el, mert a doki azt mondta, hogy adhatom neki.
2/4 anonim válasza:
Én is akkor kezdtem el, amikor 5 hónapos volt, de nagyon lassan haladtunk.
3/4 anonim válasza:
Az almával kezdtük védőnőnk tanácsára pépesítve. nem bántam meg mert csak 4.5 hónpig volt anyatejes. most 10 hó-s és makk egészséges.
4/4 anonim válasza:
Én almát adtam pürésítva ahogy elmúlt 4 hós. Eleinte tényleg csak 1-2 kanállal, azt is nehezen, mert még kitolta a kanalat a nyelvével, de szép lassan megszokta. Én nem bántam meg, mert mire 6 hós lett és szüksége volt másra is a tejen kívül, már nem volt olyan idegen neki a kanalas etetés.
Az alma után sütőtököt evett, majd húslevesből kivett répát. Ezeket nagyon szerette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!