Mindkét fiam tápszeres volt, de nem volt könnyű elfelejtenem, hogy náluk ennyi idősen havi 1 kg hízás volt.
Havi mérés volt, de gondolom 2 hét alatt fél kilót híztak.
És a doki sosem szólt érte, mindig helyeselte a havi 1 kg hízást.
2011. máj. 23. 14:36
2/13 anonim válasza:
nem volt könnyű elfelejtenem....
szóval nem volt nehéz megjegyeznem :)
2011. máj. 23. 14:36
3/13 anonim válasza:
A 2 hónapos mérésen volt 5390 gramm. 3 héttel később mentünk reflux gyanúval a doktornőhöz, mondta, hogy mérjük meg. Akkor volt 5810 gramm. Szóval 3 hét alatt hízott fél kilót. És nem mondta a doktornő, hogy sok lenne.
2011. máj. 23. 14:38
4/13 A kérdező kommentje:
nekem a doki azt mondta hogy ne adjak neki annyit enni mert 2 hét alatt az rengeteg de há lejebb veszem egy evés adagját akkor ordít hogy éhes!
2011. máj. 23. 14:44
5/13 anonim válasza:
Rengeteg?
Lökött doki:)
Nekünk mindig az aktuális súlya alapján számolta ki a kaja adagot.
A 2. gyereknél pedig már én számoltam, volt, hogy 1-2 hetente emeltem, és mindig tartotta a hízási ütemet, sosem ugrott meg, vagy le.
Amúgy hány kilóval született a babád?
1.voltam
2011. máj. 23. 15:02
6/13 anonim válasza:
14:38-as vagyok. Az én lányom már 2 hónapos kora óta 150 ml-t eszik egy evésre. Ami sok, de a dokinő mondta, hogy a testsúlyához képest éppen jó. Ötször eszik amúgy egy nap.
2011. máj. 23. 15:03
7/13 anonim válasza:
A dokitok jó nagy baromságot mondott! :)
Egy ekkora babát nem lehet éheztetni, diétára fogni... A mienk pont az ellenkezőjét mondta, ha éhes a baba, adjak neki enni, túletetni nem lehet úgysem.
2990 grammal jöttünk haza a kórházból, 1 hónaposan már 4400 gramm volt, holnap után megyünk megint súlymérésre, de lassan üti a 6 kg-ot a fiatalúr. (Most 10 hetes.)
A szomszéd baba 4 héttel idősebb, mint az én kisfiam, ő már lassan 7,5 kg-nál jár.
2011. máj. 23. 15:42
8/13 Bogyo110 válasza:
Nálunk is fél kilót hizik két hét alatt kb igaz mi már hozzá is táplálunk két hét mulva lessz 4 hónapos!szerintem ez normális !
2011. máj. 23. 20:57
9/13 anonim válasza:
Mi 3 hónaposan 7kg-sak voltunk (lány, kezdettől tápszeres), és kb mi is 40-50 dkg-ot híztunk 2 hét alatt. Az meg, hogy ne adj neki annyit enni, hülyeség!!!Babát nem lehet éheztetni, tudja Ő, hogy mennyit kér. Eleinte a lányom is többet evett, mint a "számított normális" adagja. Ez volt egy hónapig, azóta pedig szinte ugyanannyit eszik: egész nap átlag 700-750ml-t.Később majd kevesebbet eszik, mert akkor mással lesz épp elfoglalva, nem az evéssel.
2011. máj. 23. 22:01
10/13 A kérdező kommentje:
3340el született az enyém most 110 milit eszik azt monta adok az sok de ha 100 adok utána sir nem veszem lejebb ez hülye én nem fogom éheztetni az tuti
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!