Mit vinnétek 1 hónapos babának és anyukájának babalátogatásra?
Igazából a babának félig-meddig megvan. Valami pici játék, egy-két ruhácska esetleg. De anyának mit?
Baráti család, lehet azt mondani, igaz régen találkoztunk már.
Virágot mindenképp. Én nagyon örültem, ha valaki fazékkal állított be, pl. az egyik barátnőm a kedvenc levesemet főzte meg nekem, azt hozta :) Sokan szeretik a süteményt, azon kívül telitalálat a gyümölcs, a gyümölcslé (nem szénsavas!) és ha szereti a teákat, az is jó.
Ezeken kívül + ajándék egy frissen szült kismamának?
Nem tudom, szerintem ajándéktárgy nem feltétlenül kell, inkább ilyen kismamás dolgok, amiket írtam :)
Ja, megvan: babanapló, babás fényképalbum esetleg vagy képkeret.
Egy jó húslevesre én is gondoltam, persze puffasztó dolgok nélkül. Valamint egy piskótát szeretnék sütni. Apuka italt kap és túrórudit :) mert azt nagyon szereti.
Csak anyával voltam gondban. Nem is emlékszem én mit kaptam 2,5 éve.
Babanapló nem rossz.... igaz nekem nem lett volna időm írni. :)
Én holnap megyek babalátogatóba és pelustortát csináltam! :-)
Gyönyörű lett! Pelenkákat felcsavartam szorosan körbe raktam, szép masnival összekötöttem, csináltam egy kisebb kört is, azt a tetejére raktam (szintén szép masnival összekötöttem)- így emeletes pelenka"torta".
Krepp papírból rózsákat csináltam, minden széleken levő pelus közepébe raktam egyet-egyet.
A masni oldalába raktam egy rágókát és egy kis zoknit.
A tetejére picire összehajtogatva a baba nevével hímzett (na ezt úgy rendeltem) bodyt, úgy hajtogattam hogy csak a mesefigura és a baba neve látszódjon.
Ezt ízlésesen becsomagoltam celofánba.
Holnap várja a reakciókat! :-)
Remélem örülni fognak neki, pelenkából sosem elég, nem?!
Ha gondolod, linkelek róla képet. Ha kell neked is csinálok, most nagyon belejöttem :-)
Virágot semmiképpen NE vigyél!
Szintén: Pelustorta (Én is adtam és kaptam is), egy örök emlék, biztos sokáig megmarad a szülőkben és a kép biztosan bekerül a babanaplóba! :D
Ha még nem láttál ilyet akkor itt megnézheted:
Köszönöm a válaszokat!
Pelenkatortáról sztem már lecsúsztam, ma megyünk látogatni, de nem volt időm sehova se menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!