Úgy érzem belepusztulok. Tegnap óta csak sírok és imádkozok. Hasonló?
8 hetes a lányom és már csak pár csepp tejem van.Bármelyik pillanatban nyúlni kell a tápszerhez.
Iszom a Hipp szoptatós teát és sűrübben rakom cicire.
De mit jelen h sűrűbben?
Óránként jó????
Már a csapból is az folyik h CSAK SZOPTATNI,SZOPTATNI...
És aki önhibáján kívűl nem tud,majdnem h úgy könyvelik el az embert h rossz anya.
Pedig mindent megteszek.
Az utcán is mindenki első kérdése: Na,és szopik?
Már belezakkanok.
Kérlek,segítsetek!!!!
figyelj. Nem gáz sztem h nem tudsz szoptatni "rendesen"...sokan nőttünk fel tápszeren vagy valami kiegészítő táplálékon. És egészségesek vagyunk. Had kérdezzék h "szopik-e a bébi" simán mondd azt h "nem."
Kicsit ilyen depressziót érzek az írásodon, lehet h megviselte a szervezetedet a szülés...és ezért jobban felhúzod magad...
Kiegészíteném annyival,h: ESZEM ÁGÁBAN SINCS MEGBÁNTANI AZOKAT AZ ANYUKÁKAT AKIKNEK TÁPSZERES A BABÁJA!
Nehogy félreértés legyen a kérdésemből!
Áááá,a szülésem csodálatos és könnyű volt.Bármikor jöhet a következő:))
De valóban kicsit bekattantam,de a fent említett dolog az oka.
Én már túl vagyok ezen az "őrületen". Engem is mindenki a halálba kergetett ezzel a "Na, van tejed, szopik?" kérdéssel. Egyrészt mi köze hozzá bárkinek is, másrészt meg ez egy elég intim dolog.
Nekem sem volt elég tejem, már a kórházban tápszerhez kellett nyúlnunk. Itthon úgy gondoltam, majd nyugodt körülmények között lesz tejem, és minden ok lesz. Hát nem lett. Tízezreket költöttem tejszaporító teákra, kapszulákra, homeos bogyókra, alkoholmentes sörökre, anyám hozta a laktatóbbnál laktatóbb kajákat, és semmi.
3 hónap kínlódás után feladtam. Szépen átálltunk a teljes tápszerre. Előtte úgy volt, hogy kb. 30%-nyi tej, és 70%-nyi táp volt születése óta!
Most már 9 hónapos, mindent eszik szépen, issza a kis tápiját, és az égvilágon semmi baja sincs, egészséges, vigyori, tündéri kiscsaj.
Szerintem ezen ne görcsölj. Ha újra kezdhetném (ezzel a tapasztalattal ami a hátam mögött van e téren), már biztosan nem aggódnék és nem sírnék annyit, mint akkor :)
Nyugi.. és akkor még az is lehet, hogy szép lassan megjön a tejed. Na de ha mégse, akkor nem. Fel fog nőni a picike akkor is, és semmi, de semmi baja nem lesz attól, hogy tápszert kapott! :)
Szerintem az lenne a legjobb, ha megnyugodnál, és pihennél egy kicsit. Az első 6 hét arra való, hogy feküdj, pihenj sokat. Semmit nem ér a szoptatós tea, meg a mindenféle bogyók, ha nem pihensz!Tapasztalatból mondom!Nem kell ennyire rákattanni erre a témára, és nem kell azt mondogatni, hogy nincs tejem...
De van!Olyan nincs, hogy nincs. A nőknek mindössze 2%-a az, aki nem tud szoptatni, mert nincs teje!Te nem tartozol közéjük!Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!