Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Négy hónapos kislányomat...

Négy hónapos kislányomat tegnap este be kellett vinni a tatbányai gyerekosztályra mert nagyon fullad, de a kórház karantén alatt van az influenza miatt. Nem bírom, hogy nem láthatom őt, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Telefonon lehet érdeklődni,hál Istennek a kicsikém jobban van,eszik szépen,de nagyon nagyon hiányzik.Ott fekszik a sok üvöltő gyerek között egyedül a rácsos ágyban...Nincs ott vele anya,idegen neki minden és mindenki.Már rosszabbul érzem magam,mint ő,nem igaz,hogy nem tudok hozzá bemenni.Akinek volt így bent gyereke kórházban,hogy nem lehetett látogatni,hogyan viselte el?Köszönöm!

#baba #influenza #gyerekosztály #tatabnyai kórház
2013. febr. 19. 18:57
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

És ha épp a szülő nő hordozza a vírust? Akkor otthon kell szülnie vagy az újszülött csecsemőjével sem maradhat?

Amerikai úton egyébként sem lehet bent maradni, karantén nélkül sem. Napi 2x félóra a látogatás, független a gyermek korától. Vannak ilyenek. Sajnos!!!!!!!!

Szoptatott csecsemő mellől kizárt, hogy kizárjanak. Pech, hogy ezek szerint nem szoptatod a babádat.

Ha beoltatnád magadat, annak 2 hét az átfutása.

Krupp esetén max. egy hétig tartják bent megfigyelésre.

2013. febr. 19. 23:09
 32/42 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2013. febr. 20. 07:28
 33/42 anonim ***** válasza:
Remélem már bent is vagy a Baba mellett! :))
2013. febr. 20. 09:45
 34/42 anonim ***** válasza:
Bent maradhattál a babával? Remélem már otthon vagytok! Hogy van a kicsi?
2013. febr. 26. 20:59
 35/42 A kérdező kommentje:

Sziasztok!A betegjogi képviselőtől kezdve a higiéniás főorvos asszonyon át a kórházvezető főorvosig mindenkit végigjártam beszéltem velük,és nem engedtek be hozzá!!!!Egyetlen egyszer láttam Őt a múlt héten pénteken üvegablakon keresztül.Senki nem mehet be,sőt most már azt is kitalálta ez a szuper szülőbarát kórház,hogy a portáról fel kell telefonálni a gyerekosztályra,hogy mit vittél cuccot és kinek,aztán lejön a nővér elveszi a csomagot és ennyi.Így mászkálunk mi is be a férjemmel mikor mit kell bevinni a babának.Aki szoptat az bemehet de csak arra az időre amíg eteti a gyerekét.Kérdezem én,hogy az a szoptató anyuka nem viheti be a vírust?Dehogynem!!!Akkor mi a fene értelme van a karanténnak????Egyébként a kicsi lány jobban van nem fullad eredményei jók és pont ma mondta a dokinéni a telefonban,hogy lehet,hogy hétvégére már hazajöhet!!!:))))

Szóval borzasztó helyzet nem értem ezt a nyamvadt kórházat....Itt szültem,de az szép emlék volt,nem gondoltam,hogy ennyire megutálom a kórházat...

2013. febr. 27. 19:15
 36/42 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon kemény! Főleg azért, mert a barátnőmnek most, a karantén alatt van koraszülött babája Fehérváron, és minden nap, akár többször is bemehet a babájához. A baba inkubátorban van, ha nem lenne járvány, akkor is így lenne. És meg is simogathatja.
2013. febr. 28. 07:40
 37/42 anonim ***** válasza:
Ezt el sem tudom képzelni, hogy hogy tehetik meg. Én nem bírnám ki azt biztos! Azt írod, hogy jobban van a kislányod. Mit mondanak, meddig kell még bent maradnia? Ha csak 1-2 nap, akkor már nem, de ha még több, akkor én biztos, hogy saját felelősségre kivenném, és átvinném egy másik kórházba, ahol látogathatom. Tatabánya nem a világ vége, sec perc alatt fent vagyok Budapesten, vagy Fehérváron!
2013. febr. 28. 11:06
 38/42 anonim ***** válasza:
Én sem értem, és fogalmam sincs hogy van ez, de az is biztos, hogy én elhoztam volna onnan a gyereket!
2013. febr. 28. 13:52
 39/42 A kérdező kommentje:
Most beszéltem a kezelőorvosával telefonon,és azt mondta,hogy holnap kiengedi a kicsi lányt!!!:)))))Végre jaj Istenkém...ezt senkinek nem kívánom amit átéltem az elmúlt két hétben még a legnagyobb ellenségemnek sem.
2013. febr. 28. 15:01
 40/42 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök,hogy végre annyira jól van a pici,hogy hazamehet! Marha erős vagy,hogy ennyi időt kibírtál nélküle!!!
2013. febr. 28. 15:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!