Négy hónapos kislányomat tegnap este be kellett vinni a tatbányai gyerekosztályra mert nagyon fullad, de a kórház karantén alatt van az influenza miatt. Nem bírom, hogy nem láthatom őt, mit csináljak?
És ha épp a szülő nő hordozza a vírust? Akkor otthon kell szülnie vagy az újszülött csecsemőjével sem maradhat?
Amerikai úton egyébként sem lehet bent maradni, karantén nélkül sem. Napi 2x félóra a látogatás, független a gyermek korától. Vannak ilyenek. Sajnos!!!!!!!!
Szoptatott csecsemő mellől kizárt, hogy kizárjanak. Pech, hogy ezek szerint nem szoptatod a babádat.
Ha beoltatnád magadat, annak 2 hét az átfutása.
Krupp esetén max. egy hétig tartják bent megfigyelésre.
Sziasztok!A betegjogi képviselőtől kezdve a higiéniás főorvos asszonyon át a kórházvezető főorvosig mindenkit végigjártam beszéltem velük,és nem engedtek be hozzá!!!!Egyetlen egyszer láttam Őt a múlt héten pénteken üvegablakon keresztül.Senki nem mehet be,sőt most már azt is kitalálta ez a szuper szülőbarát kórház,hogy a portáról fel kell telefonálni a gyerekosztályra,hogy mit vittél cuccot és kinek,aztán lejön a nővér elveszi a csomagot és ennyi.Így mászkálunk mi is be a férjemmel mikor mit kell bevinni a babának.Aki szoptat az bemehet de csak arra az időre amíg eteti a gyerekét.Kérdezem én,hogy az a szoptató anyuka nem viheti be a vírust?Dehogynem!!!Akkor mi a fene értelme van a karanténnak????Egyébként a kicsi lány jobban van nem fullad eredményei jók és pont ma mondta a dokinéni a telefonban,hogy lehet,hogy hétvégére már hazajöhet!!!:))))
Szóval borzasztó helyzet nem értem ezt a nyamvadt kórházat....Itt szültem,de az szép emlék volt,nem gondoltam,hogy ennyire megutálom a kórházat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!