Négy hónapos kislányomat tegnap este be kellett vinni a tatbányai gyerekosztályra mert nagyon fullad, de a kórház karantén alatt van az influenza miatt. Nem bírom, hogy nem láthatom őt, mit csináljak?
AMikor ellátták, kapott gyógyszert, fogtam volna, és mentem volna vele együtt. PL:
Teljes látogatási tilalmat rendeltek el a Heim Pál Gyermekkórház és a Madarász utcai Gyermekkórház összes fekvőbeteg-osztályán Budapesten 2013. február 19-től visszavonásig. A Heim Pál Gyermekkórház közleménye szerint a tilalom nem vonatkozik a gyermekét folyamatosan ápoló szülőre
Várjatok,már nem tudom követni..szóval állítólag a gyermekét folyamatosan ápoló szülő a gyerek mellett lehet.Oké,de mi van ha a szülő hordozza az influenza vírust?Vagy épp pont beteg már csak letagadja?Akkor a kórház tulajdonképpen magának csinál egy járványt avval,hogy beengedte?
Amúgy ki minősül folyamatosan ápoló szülőnek?Akinek mondjuk leukémiás a gyereke vagy bárki?Mert ha bárki,akkor itt Tatabányán is mondhatná minden szülő,hogy igen,én folyamatosan ápolom a gyerekemet így ent kell lennem vele...Megint csak ellentmond a kórházi karanténnak.De nem csak gyerekek,hanem felnőttek hozzátartozói is mondhatják,hogy folyamatos ápolásra van szüksége a betegnek nem?Most már semmit nem értek...Az tény,hogy egy árva lélek sem volt a gyerekosztályon,nem voltak bent szülők,holott sokan szoktak bent lenni,láttam amikor szülni voltam.És ahogy írtam,a szülőszobára sem lehet bemenni,és sehová.Lehet mindjárt felhívom a betegjogi képviselőt,hogy ő mit mondd.Már most azonnal indulnék ha lehetne,bár így lenne.
Az egészségügyi törvény szabályozza a kapcsolattartás jogát. Eszerint jogod van a kiskorú gyermeked mellett lenni.
Itt nézd meg a 11. § 4. bekezdést. Ez szabályozza.
Csak abban nem vagyok biztos, hogy az 1. bekezdés esetleg nem kavar-e be ( a betegtársak jogai, illetve a betegellátás zavartalansága).
Próbálj meg utánajárni, mert nekem az az érzésem, hogy ilyen pici baba mellett ott lehetnél.
Már bocs, de aki szoptat, azt is kitiltják? Megtiltják a saját gyerekem táplálását?
Én sem hagytam volna ott, mikor jobban van saját felelősségemre elhoztam volna és mentem volna tovább addig amíg találok olyan kórházat, ahol maradhatok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!