Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Négy hónapos kislányomat...

Négy hónapos kislányomat tegnap este be kellett vinni a tatbányai gyerekosztályra mert nagyon fullad, de a kórház karantén alatt van az influenza miatt. Nem bírom, hogy nem láthatom őt, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Telefonon lehet érdeklődni,hál Istennek a kicsikém jobban van,eszik szépen,de nagyon nagyon hiányzik.Ott fekszik a sok üvöltő gyerek között egyedül a rácsos ágyban...Nincs ott vele anya,idegen neki minden és mindenki.Már rosszabbul érzem magam,mint ő,nem igaz,hogy nem tudok hozzá bemenni.Akinek volt így bent gyereke kórházban,hogy nem lehetett látogatni,hogyan viselte el?Köszönöm!

#baba #influenza #gyerekosztály #tatabnyai kórház
2013. febr. 19. 18:57
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Pontosan az osztályvezető tessékelt ki minket is...
2013. febr. 19. 19:44
 12/42 anonim ***** válasza:
75%

AMikor ellátták, kapott gyógyszert, fogtam volna, és mentem volna vele együtt. PL:

Teljes látogatási tilalmat rendeltek el a Heim Pál Gyermekkórház és a Madarász utcai Gyermekkórház összes fekvőbeteg-osztályán Budapesten 2013. február 19-től visszavonásig. A Heim Pál Gyermekkórház közleménye szerint a tilalom nem vonatkozik a gyermekét folyamatosan ápoló szülőre

2013. febr. 19. 19:53
 13/42 anonim ***** válasza:
55%
Tessék, a Heim Pálban bent lehet a szülő...
2013. febr. 19. 19:54
 14/42 anonim ***** válasza:
46%
Nem segitek ezzel a válasszal de én biztos nem hagytam volna ott. Még a gondolattol is a hideg ráz. Viszont a gyerek élete mindennél fontosab, nagyon nehéz lehet neked. Bárhogy lesz, kitartás a picinek pedig mihamarabbi jobbulást!
2013. febr. 19. 20:05
 15/42 A kérdező kommentje:

Várjatok,már nem tudom követni..szóval állítólag a gyermekét folyamatosan ápoló szülő a gyerek mellett lehet.Oké,de mi van ha a szülő hordozza az influenza vírust?Vagy épp pont beteg már csak letagadja?Akkor a kórház tulajdonképpen magának csinál egy járványt avval,hogy beengedte?

Amúgy ki minősül folyamatosan ápoló szülőnek?Akinek mondjuk leukémiás a gyereke vagy bárki?Mert ha bárki,akkor itt Tatabányán is mondhatná minden szülő,hogy igen,én folyamatosan ápolom a gyerekemet így ent kell lennem vele...Megint csak ellentmond a kórházi karanténnak.De nem csak gyerekek,hanem felnőttek hozzátartozói is mondhatják,hogy folyamatos ápolásra van szüksége a betegnek nem?Most már semmit nem értek...Az tény,hogy egy árva lélek sem volt a gyerekosztályon,nem voltak bent szülők,holott sokan szoktak bent lenni,láttam amikor szülni voltam.És ahogy írtam,a szülőszobára sem lehet bemenni,és sehová.Lehet mindjárt felhívom a betegjogi képviselőt,hogy ő mit mondd.Már most azonnal indulnék ha lehetne,bár így lenne.

2013. febr. 19. 20:21
 16/42 anonim ***** válasza:
én a falat kaparnám kínomban :( remélem hamar meggyógyul
2013. febr. 19. 20:24
 17/42 anonim ***** válasza:
46%
A gyerekosztályon annyi beteg van, hogy ha eddig nem volt nagy baja, majd ott lesz. Összeraknak hányós-fosóst influenzással, stb. Szóval egy-két szülő nem értem miért gond, főleg az ilyen piciknél. Kizárt, hogy eljöttem volna.
2013. febr. 19. 20:30
 18/42 anonim ***** válasza:
90%

Az egészségügyi törvény szabályozza a kapcsolattartás jogát. Eszerint jogod van a kiskorú gyermeked mellett lenni.

[link]

Itt nézd meg a 11. § 4. bekezdést. Ez szabályozza.

Csak abban nem vagyok biztos, hogy az 1. bekezdés esetleg nem kavar-e be ( a betegtársak jogai, illetve a betegellátás zavartalansága).

Próbálj meg utánajárni, mert nekem az az érzésem, hogy ilyen pici baba mellett ott lehetnél.

2013. febr. 19. 20:34
 19/42 anonim ***** válasza:
63%

Már bocs, de aki szoptat, azt is kitiltják? Megtiltják a saját gyerekem táplálását?

Én sem hagytam volna ott, mikor jobban van saját felelősségemre elhoztam volna és mentem volna tovább addig amíg találok olyan kórházat, ahol maradhatok én is.

2013. febr. 19. 20:36
 20/42 anonim ***** válasza:
Menj be érte, és vidd másik helyre, ha rosszul van!! Hajrá!
2013. febr. 19. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!