A védőnők be vannak oltva influenza ellen? Féltem magamat meg a babát ebben a vírusos időben.
Persze, hogy be vannak, mint ahogy az orvosok, tanárok is.
A legjobb, amit tehetsz, hogy vigyázol magatokra, sok vitamin stb. És persze folyamatos kézmosás, fertőtlenítés!!
Nem feltétlenül vannak beoltva. Kötelezővé ugyanis nem tehetik nekik, mint ahogy a fent felsoroltaknál sem. Nővérem egy szakrendelőben asszisztens, én tanárként dolgoztam a gyermek előtt, sosem oltatjuk magunkat az influenza ellen. Akkor sem tettük, amikor ingyenes volt a H1N1 elleni oltás.
Ettől függetlenül ne parázz, vagyis ne a védőnőtől. Szerintem hamarabb elkaphatod vásárlás közben vagy a buszon...
Nem viszem még ki a babát, mert pár hetes, én sem mozdultam ki azóta, nem is szeretnék, párom sem buszozik.
Mielőtt intelligens beírónk beszólna, információk hiányában inkább ne tegye.
Levegőzni sem viszed? Tényleg nem értem.
Hathetes babával simán tömeg közlekedtem,nem beteges.
VIDD KI A LEVEGORE!!!! sokkal tobbet er az immunrendszer erositeseben mint barminek...Te sem mentel ki????!!!!... 2 hetes volt a fiam amikor tomegkozlekedni kenyszerultunk. ne ovd tul, nem egeszseges!!!
az influenza oltasrol meg annyit, hogy en beadattam es most betegebb vagyok mint valaha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!