Vörös hajjal született a babám. Vörös is marad?
Most 3 hónapos de nem változik a hajszíne...még változhat?
Kövezzetek meg,de nem szeretném,ha vörös maradna,mert kisfiú,és attól félek csúfolni fogják.Valaki hasonló cipőben ? :)
Egyébként én is és a párom is szőkék voltunk gyerekként...
Miért csúfolnák? Ha emellett még jóképű is lesz, akkor ez lesz a még különlegesebb benne, inkább örülnék neki a helyedben.
Nem tudom egyébként, kis korban senki sem volt vöröses hajú csalásban
Én meg is kövezlek, hogy ilyet leírsz, hogy nem akarod, hogy vörös legyen, akár a csúfolás miatt akár nem.
Ha valakit ki akarnak csúfolni, akkor tök mindegy milyen a haja. Lehet a neve miatt, az orra miatt, vagy csak úgy.
Ha te elfogadod őt ilyennek és így szereted őt, ahogy van, akkor ő is így fogja elfogadni magát és akkor nem engedi majd, hogy kicsúfolják őt.
De ha te is utálod a haja színét, akkor ő is utálni fogja és akkor ezt meglátják a gonosz gyerekek mint gyenge pontot és csúfolni fogják.
Te legyél mellette és így tessen neked ahogy van.
Egyébként három gyerekemből kettő vörös :) és imádom őket és aki beszól nekik emiatt, arra nagyon ugrok, és egyből támadok érte, mert én imádom őket így!!!
Szia!
Én kisfiamnak ilyen a haja, a kórházban kis Vuk-nak hívták, én szeretném, ha ilyen maradna.
A genetikáról annyit, hogy az én családomban mindenkinek sötétbarna a haja, férjemnél meg szőkésbarna.
Állítólag férjem bátyja volt ilyen vörös picinek, de már ő is szőkésbarna lett felnőtten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!