Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vörös hajjal született a...

Vörös hajjal született a babám. Vörös is marad?

Figyelt kérdés

Most 3 hónapos de nem változik a hajszíne...még változhat?

Kövezzetek meg,de nem szeretném,ha vörös maradna,mert kisfiú,és attól félek csúfolni fogják.Valaki hasonló cipőben ? :)

Egyébként én is és a párom is szőkék voltunk gyerekként...

2013. febr. 19. 15:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Miért csúfolnák? Ha emellett még jóképű is lesz, akkor ez lesz a még különlegesebb benne, inkább örülnék neki a helyedben.

Nem tudom egyébként, kis korban senki sem volt vöröses hajú csalásban

2013. febr. 19. 16:13
 12/17 anonim ***** válasza:
84%

Én meg is kövezlek, hogy ilyet leírsz, hogy nem akarod, hogy vörös legyen, akár a csúfolás miatt akár nem.

Ha valakit ki akarnak csúfolni, akkor tök mindegy milyen a haja. Lehet a neve miatt, az orra miatt, vagy csak úgy.

Ha te elfogadod őt ilyennek és így szereted őt, ahogy van, akkor ő is így fogja elfogadni magát és akkor nem engedi majd, hogy kicsúfolják őt.

De ha te is utálod a haja színét, akkor ő is utálni fogja és akkor ezt meglátják a gonosz gyerekek mint gyenge pontot és csúfolni fogják.

Te legyél mellette és így tessen neked ahogy van.

Egyébként három gyerekemből kettő vörös :) és imádom őket és aki beszól nekik emiatt, arra nagyon ugrok, és egyből támadok érte, mert én imádom őket így!!!

2013. febr. 19. 16:37
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a pozitív hozzászólásait,a negatívokkal meg nem foglalkozom....Természetesen imádom a fiamat és ha csúfolni fogják,védeni is fogom,mint egy anyatigris!!!Csak egy kérdés volt....ennyi...
2013. febr. 20. 10:37
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kisfiamnak ilyen a haja, a kórházban kis Vuk-nak hívták, én szeretném, ha ilyen maradna.

A genetikáról annyit, hogy az én családomban mindenkinek sötétbarna a haja, férjemnél meg szőkésbarna.

Állítólag férjem bátyja volt ilyen vörös picinek, de már ő is szőkésbarna lett felnőtten.

[link]

2013. febr. 20. 13:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyon édi :)
2013. febr. 20. 13:10
 16/17 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon édi :) A színe nekünk is ilyen,csak nem látszik még ennyire,mert kevesebb a haja. :)
2013. febr. 20. 14:00
 17/17 anonim válasza:
37%
Nem értem az ilyen ku**áknak minek gyerek . Milyen anya vagy te hogy a saját gyereked nem fogadod el.. Ha beteg lenne ott hagytad volna a kórházba? Szánalmas g**i vagy :D
2017. febr. 12. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!