Vörös hajjal született a babám. Vörös is marad?
Most 3 hónapos de nem változik a hajszíne...még változhat?
Kövezzetek meg,de nem szeretném,ha vörös maradna,mert kisfiú,és attól félek csúfolni fogják.Valaki hasonló cipőben ? :)
Egyébként én is és a párom is szőkék voltunk gyerekként...
Mennyire vörös?
A fiam vöröses-barna hajjal született, eléggé látványos volt. Kb. 1 éves korára világos barna lett.
Számítottam a vörös hajszínre, mert a férjem baba korában láng-vörös! volt. Ma sötét barna haja van, a szakálla enyhén vöröses barna.
Szóval simán változhat.
Én 3 éves koromig voltam vörös.Mint a mesében a Vukk.
De utána bebarnult,majd kiszőkült valamennyire,szőkésbarna hajam van azóta is.
(senki nem értee hogy van ez,családban mindenki barna vagy feketehajú,barna szemű,nekem zöld a szemem)
jaaaj én meg mit nem adnék ha vörös lenne az én fiam!:)
nekem olyan gezstenye barnás-vörös a hajam..és nagyon tetszik:P
sztem ne pánikolj ha vörös lesz..különleges..
Az én kisfiam is vöröses barna hajjal született, ami várható volt mert apukám tűzvörös és az én hajamnak is van vörös beütése. Most lesz 24.én 6 hónapos de már abszolút nem látszik a vörös. Az új haja is inkább szőke. :)
Emlékszem apukám mesélte hogy ő is imádkozott a születésem előtt hogy nehogy vörös legyek. :)
de most komolyan..miért gáz szerintetek a vörös haj??
sztem a seszín a gáz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!