Akinek vörös hajú a gyermeke, mikor vált vörössé, mikor vettétek észre? Milyen hajjal született?
Második kislányom vörös :) Sötétvörössel született, kihullott, meg le is vágtuk, most szép világosvörös (7hós).
Első kislányom vörös hajjal született, kihullott, kikopott, aztán sokáig kopasz volt, aztán szőke haj nőtt helyette, de ez se az igazi tejfölszőke, hanem pici vörös beütéssel (ő 2,5 éves).
Férjem szőkésvörös, a szakálla vörös. Én teljesen szőke vagyok.
Amúgy két sötétbarnából is lehet vörös :) úgy értem, apa-anya sötétbarna, abból lehet vörös.
bocs az off-ért
vöröshaj=fehérbőr?
1.
az én bőröm teljesen normális, hiába vagyok szőke-kékszemű, nagyon barnára tudok barnulni, soha nem égek, nem vagyok szeplős -- szerencsére ezt örökölték a lányaim,
a férjem le tud égni, ha nem keni be magát, rosszabb a bőre
Fehér bőrű, de én is, és fekete a hajam. Apuka is világos bőrű, haja világos barna, ha megmarad a borostája hosszabbra, neki is vörös, akkor van remény. :)
Köszi!
Mintha csak én írtam volna a kérdést... :)
11 hetes a fiam és neki is a szemöldöke most kezdett vöröses beütésű lenni! ...nekem kicsit ilyesztő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!