Van itt olyan anyuka, akinek gyermeke 2010. 02.18-án született? Hogy vagytok? Mesélj a babádról!
Kisfiam 11 kg és 81,5 cm; még nem indult el, de próbálkozik. Nagyon jó étvágyú kedvence a bolognai spagetti, egyébként még reggel, este szopcsizik.
Kedvenc játékai: labda, építőkocka, tanulószék.
Szia
az én lányom 2010,02,19 -én született! Egy nappal később.
80 cm, és 9 kg, nagyon jó az étvágya, naponta 3 szopi. Nagy valószínűséggel a tehéntejre allergiás, nagyon oda kell figyelnem mit kap enni.
8 hónaposan állt fel, 10 hónapos kora óta lépeget kapaszkodva, egyedül is megáll már, szerintem napok kérdése és elindul.
Nagyon szereti a csúszdát, hintát. Egymásba rakható poharakkal 15-20 percig elvan egyedül. Autózik, mert van egy 3 éves bátyja, és őt utánozza. Elaltatja a babát.
Próbál beszélni, rendeltetés szerűen mondja: apa, baba, nem, hamm, pá-pá, vau-vau, áp-áp (háp-háp)
tapsol
táncol
integet
Nem pont Februar 18-an de 10-en szuletett a kisfiam. 10 es fel kilo es 80cm. Nagyon vidam es jokedvu baba. Par napja lepeget de meg a maszast reszesiti elonyben. Nagyon jo evo szinte minden szeret. Kedvence a fott csoves kukorica. Ezt nagyon szereti leragcsalni es a masik nagy kedvenc apa lekvaros palacsintaja. :) Reggel es lefekves elott tapszert eszik. Nallunk is nagy meno az epito kocka (en epitek o lerombolja) , par napja kezdte egymasra/egymasba rakni a muanyag osszerakhatos poharakat, labdazni is szeret valamint ki be pakolni egyik dobozbol a masikba. Imadja a zenet es ahogy megszollal barmilyen zene egybol tancol meg tapsol. :) Probal komunikalni de eddig 3 dolgot tudtunk kivenni abbol amit mond: vivivi (vizet ker es kozben mutat a pohara fele), dada (apat jelent), kekeke (keksz, es kozben mutat a szekrenyre amibe a kekszes zacsi talalhato). Amit nagyon nem szeret az a hajmosas.
Sajnos bolcsis, en dolgozom. :(
köszönöm
Marci 3 szót mond: nem, apa, mama.
Ő is nagyon szeret táncolni!!!
Szia! Az én kislányom feb.19-én szuletett. 8,5 kg, a hosszát nem tudom, nem mérték. 11 hósan volt 74cm.
O is nagyon szeret dobozokból ki be rakodni, kockázni, autót nyomni,énekelni, zenét hallgatni. Legjobban bújócskázni szeret. Járunk babazenére, mait nagyon élvez. Mostanában elég jól is eszik, de lusta megfogni a kanalat, az uvegról nem s beszélve. Odanyújtja nekem, hogy én itassam :-) Rengeteget beszél, kiabál. Mama, pápá, baba, tej, dej. Pelus a pe, apa a pa. Integetni, tapsolni is tud. Már 2hete elkezdett járni - de nagyon óvatos.
Éjjel 3-4 óránként kel tejet inni, mint egy kisbaba. Nem tudom mikor fogja átaludni az éjjelt.
Szia! Az én kisfiam 02. 19-én született, 9240 g volt a múlt héten szerdán, a hosszát nem mérték, olyan 76-78 cm között van. 5.5 hónaposan állt négykézlábra, 2 hét alatt megtanult mászni, 6.5 hónaposan már ült önállóan. Karácsonykor tette meg az első önálló lépéseket, ma már stabilan megy egyedül.
Eddig csak a bébiételeket ette meg, de 2 hete valami megváltozott, ma már csak az kell neki, amit én főzök. Beszélni viszont még nem beszél, a "nem" és a hamm szavakon kívül még nem mond mást,csak szótagokat ismételget, meg egész mondatokat mond az Ő halandzsa nyelvén.
8 foga van, és most jön neki megint 2.
Kedvenc játéka a labda amit dobál és szalad utána.
Sajna az éjszakát nem alussza végig, egyszer kel fel inni és hajnalban egyszer eszik tápszert.
Nálatok végigalussza az éjszakát?
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!