Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2010. 04. 06-án született...

2010. 04. 06-án született babák anyukái, beszélgetünk?

Figyelt kérdés
Van köztetek olyan aki ekkor szült?Kisfiú vagy kislány a baba?És már készülődtök a nagy 1. szülinapra?Miket tud már a babátok?
2011. márc. 20. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, nekem a kisfiam született akkor. Most 77 cm és 1010 gr. Kapaszkodva jár, sokáig ácsorog, még nem indult el, pár lépést tesz aztán összecsuklik:) a fejét tudja mutatni, tapsol, integet.

Születésnapja miatt egyenlőre dilemmában vagyok, még nincs eltervezve semmi.

Nálatok?

2011. márc. 20. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia. Van egy forum oldal,ahol olyan anyukákkal tudsz beszélgetni, akik 2010 áprilisban szültek. Ha érdekel, nézd meg és jelentkezz be. Zárt forum oldal) www.anyatanya.hu Ezen belűl:2010 áprilisi babák. Én 2010 április 15-én szültem. Kisfiunk van.Készülök a szülinapra, remélem nem lesz beteg. Tud sétálni valami mellett. Probálkozik úgy menni, hogy csak az egyik kezünket fogja.Néha megáll pár másodpercre.
2011. márc. 20. 22:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok:)

Nagyon ügyesek a babáitok:)

Nekem kisfiam van, ő is már eléri a 10 kilót, egész nap jön, megy, tapsol, rázza a fejét, hogy nem, mondja, hogy vau, cica, aba(apa),dede, dádá, tátog, ha kérdezzük mit csinál a halacska.

3 napja rohamosan fejlődik a járása, már elég szép távokat megtesz.Nagyon tud hisztizni, és iszonyatosan akaratos, látványosan mérges, olyankor dobál mindent ami a keze ügyébe kerül, ja, és bírjam ki, hogy ne nevessek közben...:)

Már nagyon készülünk a szülinapra, valószínűleg két féle tortát csinálok neki.

Ja, és nagyon jó az étvágy, mindent megeszik.Most jön az 5. és 6. fogacska.

2011. márc. 21. 08:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom is akkor született!Igazi örökmozgó,igaz még ő sem indult el,egy két lépésen van túl,aztán ennyi.Inkább mászva közlekedik. Tapsol, integet,mondani még nem mond semmit,de szerintem már megért mindent!Fogunk még nincs:)!

Szülinapjára már megvettem a tanuló autót neki,de nem bírtuk ki,megkapta!Úgyhogy még venni kell valamit majd:)

2011. márc. 21. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!