2010. 04. 06-án született babák anyukái, beszélgetünk?
Szia, nekem a kisfiam született akkor. Most 77 cm és 1010 gr. Kapaszkodva jár, sokáig ácsorog, még nem indult el, pár lépést tesz aztán összecsuklik:) a fejét tudja mutatni, tapsol, integet.
Születésnapja miatt egyenlőre dilemmában vagyok, még nincs eltervezve semmi.
Nálatok?
Sziasztok:)
Nagyon ügyesek a babáitok:)
Nekem kisfiam van, ő is már eléri a 10 kilót, egész nap jön, megy, tapsol, rázza a fejét, hogy nem, mondja, hogy vau, cica, aba(apa),dede, dádá, tátog, ha kérdezzük mit csinál a halacska.
3 napja rohamosan fejlődik a járása, már elég szép távokat megtesz.Nagyon tud hisztizni, és iszonyatosan akaratos, látványosan mérges, olyankor dobál mindent ami a keze ügyébe kerül, ja, és bírjam ki, hogy ne nevessek közben...:)
Már nagyon készülünk a szülinapra, valószínűleg két féle tortát csinálok neki.
Ja, és nagyon jó az étvágy, mindent megeszik.Most jön az 5. és 6. fogacska.
Szia!
Az én kislányom is akkor született!Igazi örökmozgó,igaz még ő sem indult el,egy két lépésen van túl,aztán ennyi.Inkább mászva közlekedik. Tapsol, integet,mondani még nem mond semmit,de szerintem már megért mindent!Fogunk még nincs:)!
Szülinapjára már megvettem a tanuló autót neki,de nem bírtuk ki,megkapta!Úgyhogy még venni kell valamit majd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!