Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két hónapos a kisfiam, nagyon...

Két hónapos a kisfiam, nagyon nagy hajjal született mikor szabad levágni belőle egy kicsit?

Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:

off: irigyellek, a lányom 1 éves és nincs haja :)

Szerintem leszabad vágni, ha zavarja, én mindenképp levágnám. Régen volt valami babona féle, hogy 1 éves korig nem lehet, de ha zavaró tuti le lehet vágni.

2012. dec. 17. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Akármikor. De szerintem ne vágd még le. Még csak most fog elkezdeni hullani és olyan is van akinek szinte az összes kihullik.

Kislányom is nagyon nagy hajjal született, és most itt ott kopaszodik. ìgy azért a hosszabb hajak altakarják kopaszságát.

ja és nem tudom, hogy össze függ-e. de nagyobb lányom jóval kisebb hajjal született, itt ott kopasz is volt, és neki volt koszmoja. Kisebikem 5 hós de nem volt koszmoja, én a hajnak gondolom.

2012. dec. 17. 21:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen sajnos koszmósodik is neki, azért is gondoltam rá, hogy hajnyíró géppel picit vágunk le belőle.
2012. dec. 17. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne vágd még le,max egy kicsit,mert majd hullani fog egy kicsi.Az én lányom szintén nagy hajjal született,6 hónapos,múlt héten volt vágva,de csak egy icipicit.
2012. dec. 17. 21:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Mikortól fog hullani neki?
2012. dec. 17. 21:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Hamarosan,de egy picit nyírhatsz:)
2012. dec. 17. 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:
2 hónaposan géppel levágtuk kopaszra a babám haját. Koszmó miatt muszáj volt, de amúgy is totál bénán kopott neki, úgy nézett ki mint egy beteg kismacska.
2012. dec. 17. 21:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Enyém is nagy hajjal született, nem hullott ki a haja, most 10hónapos, de már kétszer vágtam neki le hajnyíróval- nem teljesen kopaszra, hanem olyan 1cm-sre. Másodszorra már szinte fonni lehetett volna haját. :)

Olyan erős most a haja, mint egy felnőttnek. Nem utolsósorban tejfelhehér szőke haja van- ami általában olyan kis vékony haj szokott lenni, de neki nagyon erős a haja. :)

Irigyli tőlünk is pár lányos (kiskopasz) ismerős.... :)

MÁsik fiamnak is nagy haja volt- de neki a fekete színből fokozatosan kivilágosodott, de ő sem volt kopasz sosem. Az ő haját mondjuk csak 1éves kora után vágtuk le.

2012. dec. 17. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!