Tanácstalan vagyok. Ezeket a védőoltásokat ti beadatjátok a babucikátoknak pl:H1N1 meg a többi hasonlókat? 9hónapos baba anyukája
Ezekkel csak az a baj, hogy a mostani vírus ellen esetleg védenek, de a vírusok mutálódnak, így valószínű pár év múlva vagy esetleg a téli influenzával mutálódik és már adathatod is be a következőt, ami az új törzs ellen véd. Örök körforgás.
És igaz, hogy tesztelik, de ugy nincs idő hosszas várakozásra, így a hosszú távú következményeit és mellékhatásait nem tudhatjuk.
Én mindenképp várnék vele, ha nagyon muszáj és tényleg hatalmas járvány lesz, azért én is biztos meggondolnám.
Szia!
Nekem sincs szándékomban, de azért rákérdeztem a dokinőnél. Azt mondta ő babának, kisgyereknek nem szívesen adna be. Ő még nem is találkozott influenzás babával. Ez az influenza ráadásul sokkal gyengébb lefolyású, mint a hagyományos, csak nagy körülötte a hiszti, hisz a madárinfluenzából nem lett semmi, most kell a következő pánik, hogy a gyógyszergyártók mégjobban meggazdagodjanak. Olvastam egy butuska körlevelet, hogy elrejtették benne a következő világjárvány kórokozóját :D
Ez tényleg nagyon meredek, de az tény, hogy 80-an kerültek kórházba a napokban a teszteltek közül. (ezt is a dokinőm mondta ma)
A lényeg: nincs igazán épkézláb indok arra, hogy a babámat vagy magamat beoltassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!