Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hogyan oldanátok ezt meg?

Ti hogyan oldanátok ezt meg?

Figyelt kérdés
Friss terhes vagyok, vagy hogy is mondjam, de van egy régóta visszatérő gondunk, ami most aktuálissá vált:) A lakásunkban van egy nagy nappali, egybe a konyhával étkezővel, és egy külön szoba, tehát nincs még egy szoba gyereknek. Ha a hálóba tesszük, és vele alszunk, a párom nem fogja tudni kipihenni magát, ha a kanapén alszunk, akkor meg lehet egyikünk se, nem olyan kényelmes. Először azt gondoltam, a nappaliban alszik éjszaka a baba, és reggel betolom a hálóba egész napra, hogy amikor főzök, stb., ne zavarjam. Egy babás ismerősöm szerint ez nem jó, mert kell neki az, hogy egy helyen legyen. Ti mit tennétek?
2013. febr. 18. 09:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
SZerintem amíg nagyon pici (1-3 hónap) legyen a nappaliban, ti férjeddel a külön szobában. Neki akkor még mindegy, ki se lát, napközben is jó helyen van ott, mert sokat alszik még, neked is van más dolgod, ha nem metált hallgatsz max hangerőn akkor nem fogja zavarni afőzés stb hangjai sőt. Jobb is ha megszokja. Aztán próbáld 3 hós korától azt amikormár alakul valamiféle napirend hogy ő alszik a benti szobában ti meg a nappaliban, és csak akkor tedd a kiságyba ha alvás van. Napközben ha ébren van tedd járókába, vagy játszó szőnyegre vagy ilyesmire a nappaliban, ha látod h fáradt be a kiságyba. Így tudja h a kiságy az alvás pihenés helye. Éjszaka úgyzsintén. 2 fiam van mind a 2 3 hós kora óta átaludja az éjszakát és mindkettőnél így csináltuk.
2013. febr. 19. 09:40
 12/12 anonim ***** válasza:

9-es vagyok, akkor kifejtem bővebben. Nem biztos, hogy a baba díjazni fogja, ha egész napra "betolod" a szobába, amíg te kint vagy a nappaliban/konyhában.

Én azt a megoldást javaslom, hogy napközben legyen veletek a nappaliban, éjszaka pedig veletek a hálószobában. Ha a párodat nagyon zavarjátok, kimehet a nappaliba aludni.

2013. febr. 19. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!