Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mért undorodik valaki a kis...

Pudingsztar kérdése:

Mért undorodik valaki a kis csecsemőktől?

Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 20:55
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
74%

Egyébként tényleg sokak tartják undorítónak, mikor hány, nyáladzik, vagy épp ürít.

Viszont ezek a "végtermékek" nem gondolom, hogy bárkiben örömet váltanak ki. Szóval emiatt nem idióta senki.

2013. febr. 18. 17:35
 52/58 anonim ***** válasza:
36%
De, aki ezek miatt undorítónak tart egy gyereket, az idióta.
2013. febr. 18. 17:38
 53/58 anonim ***** válasza:
0%

54-nek:

Remélem, neked se lesz- a társadalom érdekében. :)

Még egy intoleráns, más véleményét nem elfogadó embert kinevelni bűn lenne.

2013. febr. 18. 17:38
 54/58 anonim ***** válasza:
38%

Nem a gyereket tartja undorítónak, hanem a tulajdonságait.

Aztán ahogy nő már nem így gondolja.

És ezzel rengeteg ember van így. Nők is férfiak is.

2013. febr. 18. 17:39
 55/58 anonim ***** válasza:
6%
Édes Istenem! Hát még mindig megy a cirkusz? Ajajj, a baj nem kicsi.................
2013. febr. 18. 22:09
 56/58 anonim ***** válasza:
Én azt figyelem, hogy a kérdező bele sem szól :D Beindult az "őrültekháza", és inkább kivette a kezét a dologból :D
2013. febr. 19. 18:05
 57/58 anonim ***** válasza:

Csodálkozol?

Én se szólnék semmit a helyébe. Nevetséges, amit itt egymással műveltek az emberek.

2013. febr. 19. 18:08
 58/58 anonim ***** válasza:
100%

Néha olyan jókat mosolygok ezen az oldalon!:)

Hogy lehet azon összeveszni, hogy valaki másképpen lát valamit? Milyen unalmas lenne már az élet, ha mindenről egyformán gondolkodnánk!:)

Én nagyon szeretem a gyerekeket és alig várom, hogy nekem is legyen. Ehhez képest vannak olyan szituációk, amikor igenis tudok undorodni egy babától. Konkrétan amikor különböző dolgok folynak belőle alul-felül.:) Volt már, hogy öklendeztem ilyen miatt, nálam ezt jelenti az undor. Ettől én még imádom őket, de úgy gondolom, hogy más gyerekében sosem fogom vonzónak találni a különböző testnedvek távozását. De ez nem csak a babákra érvényes, csupán náluk még gyakrabban találkozunk ilyennel. Jobb esetben!:P És hiába voltam ilyen én is, arra nem én emlékszem és nyilván nem undorodhatok magamtól ezek miatt, mert akkor nagy bajban lennék.:D

Én a kutyákat is nagyon szeretem egyébként, nekem is van egy, aki tud elég gusztustalan dolgokat produkálni, mint minden kutya. Ettől függetlenül imádom és még ha öklendezve is, de mindig én takarítok fel helyette. Más kutyájánál is ugyanúgy undorítónak tartom ezeket a dolgokat és nem is takarítanék fel utána.

De ha már annyian mondjátok, hogy ez természetes: az nem az, hogy a felnőtt ember is székletet ürít? Mégsem ujjongsz, ha látsz egyet premier pláne. Attól mert valami természetes, még nem lesz vonzó!:)

És még a végére elmesélném, hogy a barátnőmnek van egy 1,5 éves kisfia, akit születése óta rendszeresen látogatok. Sosem láttam egyébként még azt sem, hogy teszi tisztába gy nagy dolog után, amit nem igazán bánok.:) Viszont egy dolog volt eddig vele kapcsolatban, amit mai napig nehezen emésztek meg, az pedig a nyáladzás. Tudooooom, hogy természetes, de amikor körbenyal mindenhol vagy valamit a szájába vesz és nyáltól csöpögve a kezembe nyomja, hááááát... Próbáltam már finoman jelezni a barátnőmnek, hogy ezért nem rajongok annyira, de elintézte annyival, hogy jajj, nem fogsz belehalni egy kis nyálba.:S Valóban nem, és nem is fogok emiatt jelenetet rendezni, de azt már most tudom, hogy ha az én gyerekem összenyálaz majd valakit, akkor nem fogom természetesnek venni, hogy elviseli, hanem bocsánatot kérek tőle és adok valamit, amivel letörölheti. Ettől függetlenül továbbra is szeretem a gyereket és a barátnőmet is és kezdem megszokni ezt a dolgot is (már nagyon büszke voltam magamra, amikor a nyálas pufit a számba nyomta és megettem!:D), de más gyerekétől továbbra sem viselném el.

2013. febr. 20. 06:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!