Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mért undorodik valaki a kis...

Pudingsztar kérdése:

Mért undorodik valaki a kis csecsemőktől?

Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 20:55
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
48%

"Azt ne mértem mit lehet rajtuk szeretni. Ha a saját akkor muszájból elviseled, de egyébként..."

hogy lehet valakinek ilyen felfogása, őszintén? vagy nagyon fiatal az illető, aki ilyet ír, vagy egy szociopata. én sem vagyok egy gügyögős típus, de hogy írhat valaki olyat,hogy muszájból elviselni? vajon őt is csak muszájból viselték el?

2013. febr. 17. 21:10
 12/58 anonim ***** válasza:
45%
Miért baj, ha ilyet ír? Nem hinném, hogy mindenkinek kötelező elolvadni a látványuktól.
2013. febr. 17. 21:11
 13/58 anonim ***** válasza:
53%
Én kerülöm őket, és a témát is kerülni szoktam. Rosszul vagyok tőlük. És azért, mert egyszer elvetéltem. Már évekkel ezelőtt történt, de nem tudom feldogozni. Azóta is, ha meghallom a "baba" vagy "csecsemő" szót, vagy gyereksírást, rosszul leszek, és hányinger kerülget. (még leírni is rossz érzés...) Ez az oka nálam.
2013. febr. 17. 21:12
 14/58 anonim ***** válasza:
69%
Mert nem vagyunk egyformák.
2013. febr. 17. 21:13
 15/58 anonim ***** válasza:
37%
A legijesztőbb bennük, hogy az istennek se jön rá az ember, miért is ordítanak, mint a sakál. Pl én csecsemőként utáltam a rácsos ágyamat, és hiába altattak el, ha utána betettek, felébredtem, és órákon át visítottam. Máig emlékszik rám az egész környék, és fel is emlegetik a dolgot.
2013. febr. 17. 21:14
 16/58 anonim ***** válasza:
40%
Aki negálja a témát, miért védekezik azzal, hogy "miért kötelező imádni őket?" ? Nem az imádatról van szó. Az undor és a gögyögős imádat irdatlan távol áll egymástól. Én sem simogatom meg más gyerekét például, de olyat mégsem mondanék,hogy rusnyák és gusztustalanok. Aki így látja, annak baj van a fejével, akárhogy is pontozgat lefele.
2013. febr. 17. 21:17
 17/58 anonim ***** válasza:
48%

Azért igencsak mókás, hogy aki megválaszolja a Miért undorodik valaki a csecsemőktől? kérdést, lepontozzák.

Szóval itt csak az a jófej, aki nem válaszol, csak nyáladzik a gyerek témára?

2013. febr. 17. 21:22
 18/58 anonim válasza:
26%

Én nézőpontom: Vannak kicsik, akik aranyossak és vannak akik nagyon nem. Esetek többségében inkább megtartom a kellő távolságot a babáktól, mert nem bírom őket. Irritál a sírásuk és a hisztijük. Viszont van olyan is, amikor a baba nyugodt természetű mosolygós, na azokat meg tudnám zabálni. Meg a másik, tényleg, minek tetszen más gyereke? Ha nekem lesz, akkor ő lesz a legszebb és legédesebb baba a világon számomra, más meg lehet undorodni fog tőle. Ez van, minden ember más.

(És jogos, szívesebben simizek egy kutyababát.:D)

2013. febr. 17. 21:22
 19/58 anonim ***** válasza:
32%

egy cuki kisbaba, vagy akár 1 éves gyerek simán ki tud váltani belőlem elolvadós érzést. igaz otthonra nem kéne, de nagyon jól el tudok velük szórakozni :)

nem ismerek olyat, aki nyíltan kijelentette volna, h undorodik tőlük.

a párom nagyon édes volt legutóbb, mikor apróságlátogatóba mentünk: azt mondja, nem meri megfogni, mert fél, h összeroppantja :) igaz, elég nagy darab a drága ember, a gyerek meg olyan pici. végül hajlandó volt a kezébe venni, még ringatta is, és meglepően elvolt a kisördög a karjában :)

2013. febr. 17. 21:23
 20/58 anonim ***** válasza:
49%

:) Engem megmosolyogtattak a válaszok. Legfőképp azért, mert én is voltam abban a korban, kb. 8-10 éve, amikor úgy gondolkodtam, hogy én nem fogok soha gyereket szülni, és meg is volt a kisbabákról a sajátos véleményem. :)

Azóta viszont "felnőttem", és egy ideje azon kaptam magam, hogy elkezdtem mindenféle gyermekvállalással kapcsolatos témát olvasni, neveket nézegetni, videókat nézni aranyos babákról. Úgyhogy a párommal lassan mi is belevágunk a "babaprojektbe".

27/N

2013. febr. 17. 21:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!