Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mért undorodik valaki a kis...

Pudingsztar kérdése:

Mért undorodik valaki a kis csecsemőktől?

Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 20:55
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
56%

Jó oké, az a megjegyzésem kissé erős volt, ne haragudj.

Nem fáj, ha valaki nem szereti a gyerekeket, mindenkinek szíve joga úgy érezni ahogy csak akar. A birkás hasonlatoddal sem értek egyet, mert attól függ melyik oldalon állsz, a másik oldalról nézve bárki lehet a birkák között, de ebbe most nem is menjünk bele.

Tudod mi fáj? Nem is fáj, egyszerűen bosszant! Hogy senki nem fogadja el a másik véleményét. Én olyan jót nevettem mikor azt írták többen, hogy "büdösek, meg nem lehet kikapcsolni őket" stb., pont azért mert régen én is így gondoltam, de eszem ágában nem volt belekötni bármelyik válaszolóba is, nemhogy még lehúzni a válaszát, csak azért mert másképp gondolkodik.

Azt sem hinném, hogy attól nem vagyok szilárd személyiség, mert 10 év alatt az én gondolkodásmódom megváltozott. Van aki változik az idők során, van aki nem, ennyi.

2013. febr. 17. 22:01
 32/58 anonim ***** válasza:
44%

Szent Isten, mi megy itt! A hölgyet, aki épp gyermeket vállalni készül, miért kellett lepontozni? És azokat, akik egy kicsit is a csecsemők mellett állnak, őket miért kellett lepontozni? És hogy lehet olyat mondani, hogy egy gyermek undorító?

Én sem ugrálom körül egyetlen ismeretlen ember újszülött gyermekét sem, de nem tudnék olyat mondani, hogy egy csecsemő undorító..

A személyes véleményem pedig az, hogy aki ilyen ocsmányságokat írtak, azok vagy férfiak, vagy kamuból írták, vagy egyszerűen csak végtelen gonoszlelkű emberek.

Gondolom én is le leszek pontozva, de nem érdekel. Egy gyermek akkor sem undorító! Mind olyanok voltunk!

2013. febr. 17. 22:03
 33/58 anonim ***** válasza:
39%

Istenem!

Nyugodjon már meg mindenki!

Itt leírtuk, hogy ki és miért undorodhat valaki egy gyerektől.

Ennyi.

Nem a ti gyerekeiteket támadtuk, értve?

2013. febr. 17. 22:05
 34/58 anonim ***** válasza:
47%

Én sem szeretem, ha a kezembe nyomnak egy kisbabát, ha kell, ha nem. Furi szagúak, váladékoznak, nem túl jó. Néha olyan kis vörösek.

Velem amúgy tuti van vmi gond ilyen téren, mert én a terhes nőket is kerülöm.

Egy ismerős lány nem rég szült, szegénykét annyira kerültem a vége fele :S

Biztos meg is haragudott rám, tavaly júniusban szült és még nem láttam a gyereket.

33N

2013. febr. 17. 22:23
 35/58 anonim ***** válasza:
67%

Én nem undorodom- sőt én nagyon szeretem a pici újszülött csecsemőket. Nekem is van három- azaz már kicsit nagyobbak. És az, hogy bepisilnek-kakilnak ez természtes- de sosem hagyom másnak, hogy tisztába tegye őket- mert az természtes, hogy más az én gyerekem sza..át undorítónak tarja. Soha nem is vártam el még tesómtól se, hogy ugorjon utánuk ilyenkor... Én imádom az enyémeit és kész.

EGyébként egy újszülött baba hogy lehet undorító, amikor az első lélegzetét veszi, az első pillantása ahogy a világra néz... még ha maszatos is. Ez az élet.

De természtesen megértem én is, hogy más nem annyira bírja ezt a témát- de hogy udnorító legyen- az azért kissé erős.

Godnoljátok el, hogy ti is mind ilyeneke voltatok valamikor.

2013. febr. 17. 22:33
 36/58 anonim ***** válasza:
42%

Valakinek undorító.

Mások vagyunk. Ez olyan, mint a fájdalomküszöb. Neked magasabb, nekem alacsonyabb..

2013. febr. 17. 22:35
 37/58 anonim ***** válasza:
36%

En imadom a csecsemoket nyallal, hatkozepig elhatolo fossal egyutt.

Minden uj elet GYONYORU.

Szerintem annak nem tetszik aki meg nem erett meg ra, hogy sajtja legyen. Idegen a gondolat szamukra hogy egy masik test jon ki egy testbol - holott a kiskutya is ugy szuletik csak szoros....

Szoval a csemcsemok szepek, puhak, es boldogok. Artatlanok, nem itelnek es mind a tulelesre jatszanak!

Imadom a Babakat. A legszebb kis Csodak a vilagon.

2013. febr. 18. 06:53
 38/58 anonim ***** válasza:
56%

A kérdés még mindig az,hogy miért undorodhatnak,nem az hogy mennyire imádod.

Szövegértés egyes.

2013. febr. 18. 07:31
 39/58 anonim ***** válasza:
36%
Úristen, milyen beteg gondolkodású emberek léteznek!!! Nem kell imádni a babákat, senki nem várja el, na de azt mondani, hogy undorítóak, felháborító. Számomra az ilyen emberek az undorítóak, akik képesek így írni egy csecsemőről vagy egy gyerekről, mint Ti.
2013. febr. 18. 08:57
 40/58 anonim ***** válasza:
48%

Elöszőr is: várom majd a lepontozást a sok antiszoci, buta embertől.

Tehát, az Én véleményem: igen, egy kiskutya is aranyos, de egy gyerekkel azért ne hasonlítsuk össze :D

Másrészről, mindannyiunk olyan üvöltős, nyáladzós, hányós "undorító" kis lény volt. Ha a szüleink így gondolkoztak volna mint Ti akkor most nem gyarapítanátok (de minek) az ország lakosságát.

Másrészről, amig valakinek nem születik gyereke, nem érzi át micsoda felelősség, és mekkora "szerelem" ez addig nyilatkozik ilyeneket. Én nem ítélem el, csupán mélységesen sajnálom Őket, hogy ennyire szegényes az érzelemviláguk.

Egy 4 hónapos gyönyörű, nyáladzós kisfiú BÜSZKE anyukája!

2013. febr. 18. 10:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!