Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mért undorodik valaki a kis...

Pudingsztar kérdése:

Mért undorodik valaki a kis csecsemőktől?

Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 20:55
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
38%

Mert "fonnyadtak",rondák, büdösek és nem lehet őket kikapcsolni.

Nem az én gyerekem, így nem foglalom aranyba a babahányást csak mert a hormonfelhőben úszkáló anyja vagyok.

Töröltesd csak ezt is, ugyan nincs benne semmi sértő.

2013. febr. 17. 21:24
 22/58 anonim ***** válasza:
51%
Miért amikor behány, bekakil, bepisil, ordít, nyálas az nem gusztustalan? Szerintem még az anyja sem szereti azokat a pillanatok, akkor egy idegen miért ne lehetne rosszul tőle? Az meg hogy nem szép, hát istenem! Te mindenkit szépnek tartasz? Ugye. Hol van az megírva, hogy valaki mindenképpen szép, csak mert kisgyerek?
2013. febr. 17. 21:26
 23/58 anonim ***** válasza:
33%

Hát... Más gyereke engem sem érdekel, de sajátot majd szeretnék. Egy újszülött még tényleg tud csúnya lenni meg gusztustalan amikor éppen megszületik, de azt más úgysem látja, csak a szülő és az kórházi dolgozók. Egy hónapos kortól meg végképp nem mondhatóak undorítónak. Az, hogy végzi a dolgát, nyáladzik az természetes és mi is csináljuk. (nyáladzást max álmunkban, de a többit napi szinten)

Ami számomra undorító az egy koraszülött. Tudom, hogy sajnálni kéne, de látványra egyszerűen borzasztó rondák, kavarog a gyomrom. Ilyenre max a szülei tudják azt mondani, hogy gyönyörű:

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 17. 21:29
 24/58 anonim ***** válasza:
78%

Azt nem tudom, hogy miért undorodik tőlük valaki, én csak azt nem értem, hogy miért kell elolvadni tőlük? Nincs bajom a gyerekekkel, aranyosak, pláne ha előttem állnak a sorban, jókat lehet vigyorogni a babakocsisokkal, akik rötyögnek ha mosolyog az ember, de azt is túlzásnak érzem, amikor valaki pusztán egy baba láttán fura érzelmi kitöréseket produkál és szó szerint rávetődik a gyerekre. Vannak olyan aranyos, jó fej kiskrapekok, akikkel elbohóckodik az ember, de minden szembejövő gyereknél nem állok le "úristenkedni".

Amúgy csak egy dolgot nem értettem sosem és tényleg nem bunkózásból. Amit sokan a babák illatáról mondanak, hogy olyan finom. Hát nekem is van egy kisöcsém, nagyon szerettem babának is, de valahogy csak az az áporodott tejszag rémlik. Jó persze fürdés után nyilván nem volt büdi, de napközben akárhányszor én vettem fel, mindig olyan romlott tej szaga volt (ettől függetlenül szerettem babázni vele). Vagy már csak ez rémlik és amúgy jó illata volt? :)

2013. febr. 17. 21:30
 25/58 anonim ***** válasza:
28%
21:23 Szerencsére vannak olyan emberek is, akiknek van olyan szilárd személyisége, hogy nem változik meg a véleményük 5 évente. Nem attól lesz valaki felnőtt, hogy gyereket akar. Nézd már meg mennyi éretlen, buta anyuka van! Kedvenc példám az aki megdobálta fakanállal a fagyiskocsit mert a gyereke aludt amikor zenélve elhaladt a ház előtt. Aztán feljött ide, és elmesélte, a többiek meg dicsérték. Valóban nagyon érett, ugye?
2013. febr. 17. 21:36
 26/58 anonim ***** válasza:
46%
Azért lett a válaszom lehúzva, mert most készülök gyereket vállalni?? Undorítóak vagytok!
2013. febr. 17. 21:38
 27/58 anonim ***** válasza:
44%

Szent sz@r! Hogy lehet olyat mondani, hogy undorodik egy kis babától?! Vagy egy újszülöttől? Baszus, nem kitörő imádattal kell körbe ugrálni egy babát, ha láttok egyet az utcán, de ilyen negatív érzést hogy lehet megfogalmazni kisbabával kapcsolatban? Undorodni lehet a hányástól, meg a csövesek szagától, de egy babától?

Persze, vannak kevésbé szép babák. És akkor mi van? Ha láttok egy kevésbé szép embert (akit ti láttok úgy), attól is undorottok?

Remélem ezek a beírások kamuk :S

2013. febr. 17. 21:38
 28/58 anonim ***** válasza:
58%

21:36-os! Ne fárassz már a baromságoddal. Hol írtam én azt, hogy attól lesz valaki felnőtt, hogy gyereket vállal? Egyszerűen én a régi baba-ellenszenvemet rá tudom fogni arra, hogy éretlen voltam még ezekhez a dolgokhoz, és fiatal, és sajnos a fiatal gyakran egyenlő a hülye közelivel, de ez egyeseknél valóban nem változik, ahogy elnézem, csak mert olyan "szilárd személyiségek".

Tudod, most azt gondolom bárcsak a Te szüleid is undorodtak volna a kisbabáktól, mielőtt téged bevállaltak.....

2013. febr. 17. 21:44
 29/58 anonim ***** válasza:
43%
Igen, tehát más halálát vagy meg sem születését kívánni is nagyon érett dolog! :) Csupán azért mert mert más a gondolkodása. Gratulálok, remélhetőleg ezt adod majd tovább a gyerekednek is aki cserébe ugyanolyan intoleráns lesz és a világ nem fog sehová fejlődni. Utáljunk mindenkit aki nem áll be a birkák közé és pl nem szereti a gyerekeket. Mit fáj az neked, hogy valaki nem szereti őket? Nem mintha bántaná őket, a legtöbb ember megtarja magának amit gondol... Ja persze tudom a 'undorodik' szóval van a baj, de mindenki tudja, hogy ezek csak szavak, az emberek vagy eltúlozzák amit mondani akarnak vagy lekicsinyítik. Nem kell szó szerint venni, a lényege az, hogy nem szeretik őket annyira.
2013. febr. 17. 21:50
 30/58 anonim ***** válasza:
Azért nem kellene átmenni személyeskedésbe, csak szólok.
2013. febr. 17. 22:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!