Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mért undorodik valaki a kis...

Pudingsztar kérdése:

Mért undorodik valaki a kis csecsemőktől?

Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 20:55
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
40%

Utolsó- azért tisztelet a kivételnek- azért itt is van sok olyan hozzászóló, aki felháborodott az Unordító szó használatán egy újszülöttnél!!

de elgondolkodtatóak az emberek az biztos.

Még annyi, hogy egy ÚJSZÜLÖTT kiskutya, ami úgy néz ki mint egy csupasz, ráncos patkány- szerintem sokkal undorítóbb- ha már ragaszkodtok ehhez a szóhoz.

EGy újszülött és egy 1-2napos kisember- vagy akár kiskutya is - egész más!

Én bírom a kutyákat- de nem tartanék soha mert félek tőlük, ellenben a kicsiket nagyon szeretem. Az ártatlan, őszinte tekintetüket....

de hagyjuk, mert még beszólás lesz, hogy nem tudok szöveget értelmezni- ugye??

:))))

2013. febr. 18. 10:40
 42/58 anonim ***** válasza:

Utolsó! Igazad van :)

Természetesen tisztelet a kivételnek :) De itt a válaszolók között nem sok van sajnos :S

2013. febr. 18. 10:51
 43/58 sumergo ***** válasza:
Kedves kérdező, kérdezd meg attól, aki mondta neked, hogy undorodik. Én ilyennel még nem találkoztam......... :-)
2013. febr. 18. 13:18
 44/58 anonim ***** válasza:
74%

Én se értem miért kell támadni egymást.

Aki imádja az imádja és kész, de attól még nem lesz beteg, vagy bolond, aki undorodik tőle.

Az emberek nem egyformák.

Nem is értem egyeseknek miért fáj ez. Nem a ti gyereketeket utálja, pusztán magától a csecsemőtől vagy újszülöttől undorodik, az okait már páran sorolták.

Ha megváltozik lesz gyereke, ha nem, akkor nem.

Nem mindegy ez nektek?

Akit ennyire irritál más véleménye, azoknak saját magukkal van bajuk.

2013. febr. 18. 16:32
 45/58 anonim ***** válasza:
53%

Ha meg mégis a szemébe mondanák, személyes sértésnek venné-mint itt is(pedig itt még csak nem is a tulajdon gyerekéről van szó)- és keresztes hadjáratot indítana ellenük-mint itt is.

:D

A nagyanyám is "megkapta" a dédimtől, hogy ritka ocsmány lett a nagybátyám- valóban az volt- erre csak bőgött, kiabált áskálódott, tiltotta az unokájától és a férjének szapulta.

Ez nem azt jelenti, hogy valaki rühelli a gyerekeket. Egyszerűen csak annyit jelent, hogy nem egy gusztusos látvány; vigyék innen, míg fehér nem lesz, abbahagyja a bőgést, nem folyik a nyála, nem hátközépig szaros-pisis és lehet vele ÉRTELMESEN kommunikálni. Úgy 3 évesen már oké a gyerek, eddig nem tudok vele mit kezdeni- és nem is kell,mivel nem az enyém.

Csak azok csöpögnek más gyerekeire, akiknek még nincs, de szeretnének; akiknek meg már van azok meg képtelenek objektíven szemlélni a dolgokat mert a hormonfelhő dolgozik.

2013. febr. 18. 17:30
 46/58 anonim ***** válasza:
9%
Nincs komoly pszichés gondom, anyukám és apukám is szeretett de bizony a csecsemőkori képeimről is az a véleményem,hogy OCSMÁNY. Ahhoz képest egész átlagos ember lett belőlem.
2013. febr. 18. 17:31
 47/58 anonim ***** válasza:
44%

Azért ez nem igaz.

Nekem van olyan rokonom, akinek van gyereke, de egyszerűen rosszul van másétól :D

Meg is mondta, hogy tüntessék innen a más kölyköket, mert nem bírja :D

Szerintem gusztustalanul büdösek (amivel az egyik ismert gyerek esetében tökéletesen egyet kell értenem) és baromi rondák.

Ettől még ő jó szülő, csak épp utálja másét.

2013. febr. 18. 17:32
 48/58 anonim ***** válasza:
44%

Utolsó- én megnyugtatlak, hogy én még sosem gondoltam ilyet egy gyerekről, főleg, ha mondjuk valakihez babalátogatóba mentünk- hogy büdös, ráncos, nyálas szaros és undorító....és stb a gyereke.

De nem baj- nem vagyunk egyformák! Ez tény!

Remélem az ilyen embereknek sose lesz gyereke- csak a gyerek érdekében!

2013. febr. 18. 17:32
 49/58 anonim ***** válasza:
Illetve *szerinte, bocsánat :)
2013. febr. 18. 17:33
 50/58 anonim ***** válasza:
54es vagyok, válaszom a 49nek szólt.
2013. febr. 18. 17:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!