én dramatizálom túl?
Nem te fogod fel hülyén. Viszont szerintem hagyd abba saját magad kínzását. Ne keresd őket, ennyi. Beszéljétek meg a pároddal, hogy egymást is lebeszélitek, mert felesleges ennyi kört futni, miközben nyílvánvalóan tesznek rá, mi van veletek. Ha nem keresed őket, akkor 2 dolog lehet: 1. idővel feltűnik nekik, hogy elmaradtál, és keresnek ők; 2. nem keresnek ők sem. Az első lehetőség jó, a második baromira rosszul fog esni, fájni fog, de legalább rájössz, hogy nem érdemlik meg, hogy miattuk bánkódj.
Fel a fejjel, minden rendeződik. Lehet nekik is csak idő kell. De ne büntesd magad. Nyilván nem szép, amit művelnek, de lehet ezt hozza ki belőlük, hogy nagyszülők lettek. Nem vagyunk egyformák.
Csak magaddal ne tolj ki, inkább tegyél rájuk magasról. Ha nem tudnak megbecsülni, akkor tehetnek egy szívességet.
Én együttérzek veled. Ha már többször megfogadtad, hogy nem keresed őket, akkor ne is keresd. Próbáld kibírni.
Az, hogy még fiatalok, nem indok, hogy ne legyenek kiváncsiak az unokájukra. Anyukád fiatalon szült téged, gondolhatta volna, ha te is fiatalon szülsz, akkor ő fiatal nagymama lesz:) Egyébként én úgy éreztem az írásodból, hogy ők még egyáltalán nem akartak unokát. Fura, hogy több mint fél év elteltével sem mentek el hozzátok, bár nem tudom, milyen távol vagytok egymástól, de egyértelmű, hogy pici babával nem ti utaztok több órát.
Szia!
Biztos nem vigasztal majd amit írni fogok tudom, de azért egosztom Veled. Én a szüleimtől csak 100 km-re költöztem. Amikor megszületett a kisfiam eleinte viszonylag sűrűn minden hónapba jöttek vagy többször is. Aztán ez szépen lecsökkent telefonon se hívogat már. Több hete nem beszéltem Vele és ez a férjemet jobban zavarja mint engem. Nekem is ennyi idős a babám mint a Tied.
A tanács az amit már sokan írtak, ne foglalkozz velük, hiába a szüleid éljetek boldogan békességben és szeretetben. Mondjuk az tényleg elég rosszul esik az embernek amikor ilyet mond a saját anyja a kisfiára. Nekem is nagyon rosszul esne az biztos. Egyszerűen akármennyire is fáj a dolog ne foglalkozz Velük. ÉN is megbékéltem már a helyzetemmel ez van anyám nem akar annyira az unokájával foglalkozni, mert nagyon "messze" vagyunk.
Fel a fejjel nem Te dramatizálod túl. Lépj tovább rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!