Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én dramatizálom túl?

Figyelt kérdés
A párom egyik barátja elég egyértelműen bepróbálkozott nálam.Határozottan visszautasítottam,amit bár elfogadott,de közölte,hogy nem adja fel.Páromnak nem mondtam el,nem akarom,hogy összerúgják a port,de nagyon bánt,hogy egy 20éves "barátság" ennyit ér a srácnak.Miért van az,hogy nekem van lelkiismeretfurdalásom,én érzem magam kellemetlenül?Nem tetszik a srác,ha singli lennék,akkor is esélytelen volna,és ha a közelemben van (sűrű vendég nálunk),úgy érzem,megfulladok.Nehéz természetesen viselkednem,hogy a párom ne vegye észre rajtam a feszültséget.
2013. jan. 28. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak egy kicsit!
2013. jan. 28. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:

"Határozottan visszautasítottam,amit bár elfogadott,de közölte,hogy nem adja fel."

Ha te határozottan vissza utasítasz egy pasit, az meg sem mer nyikkanni, nem hogy ezt mondja, amit te írsz.

2013. jan. 28. 19:15
 3/4 A kérdező kommentje:
2-es.Mondtam neki,hogy 0 esély van arra,amit szeretne,soha nem lesz köztünk semmi,ne is álmodjon róla.Erre ő közölte,hogy megpróbálja tiszteletben tartani a döntésem,de él benne a remény,hogy "meg fog ..." .
2013. jan. 28. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Veresd meg a pasiddal és leszáll rólad :D
2013. jan. 28. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!