Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak túl dramatizálom?
3 órán keresztül veszekedtetek telefonon? Azta...
Nem reagálod túl, elhiszem, hogy nem esett jól Neked, de lásd be azt is, hogy ebben az esetben "anyósod" a bunkó, nem a barátod.
hát végülis az anyja nem tudhatta h kivel beszél a fiacskája ... szal nem biztos hogy ez amit mondott RÁD vonatkozik , hanem magára arra hogy ugye holnap meg dolgozni és ne trécselgessen már ..
viszont...
ha tudta hogy veled beszél akkor z egy elég nagy bunkóság..jóban vagy az anyjával ?
Azt cáfolnám h minden anya jót akar a fiának. Ez csak duma. Én 3 éve élek kapcsolatban, az első 1,5 évben a kedves mama mindent megtett h keresztbetegyen nekünk, pedig a fia boldog volt velem. Csak az előző bnő a favorit az anyánál mind a mai napig.
Sztem sem reagálod túl, könnyen lehet h neked szólt az "üzenet". Nem értem h miért várják el az anyák hogy ha felnőtt a fiuk, akkor is ők és csak ők létezzenek számára és mindig mindenben ők legyenek az elsők.
Nekem is van 3 csemetém.....
Szokj hozzá :( ez nálunk is igy van :(
akármit csinál az anyos akkor is neki van igaza és velem veszekszik :( szar ügy
egy nap ott hagyom a francba éljen boldogan az anyával ...
Én naponta 1,5-2 órát beszélek telefonon a barátnőmmel, én is otthon lakok és én is dolgozok. De az sosem fordult elő, hogy anyu bejött volna a szobába közben. Pláne az nem, hogy elküldött volna aludni, mert köpött már a maci. De ha ez előfordulna (ami nem fog mert ismerem anyukámat), akkor valószínűleg tisztelet ide, vagy oda elmondanám neki, hogy semmi köze az egészhez. Az amit mondott, hát az külön gáz. Kíváncsi lennék párod apjára, nála mi a fontossági sorrend.
Nem dramatizálod túl igazad van és a barátodnak ezt meg kell értenie. Bár lehet, hogy anyu szoknyája az első neki abban a fontosági sorrendben.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!