Miért elitélendő ha 8 hónapos babának nem hagyom simogatni a kutyát?
Nem csak te vagy így,én se szeretem ha a kutya közelébe van a gyerek. Nekünk nincs de anyunak van.
Egyenesen irtózóm ha hozzányúl,és utána nyúlna a szájához majd ha nagyobb lesz akkor játszhat vele ,nem nagy kutya.
Nem értem azokat akik csókolgassák a kutyákat mikor annyi fertőzés van a szájukba ,az én gyerekem ne kapjon el semmit!
Szerintem ilyen idős korban már megengedhetnéd neki, hogy megsimogassa.
Leírom a saját példánkat: kicsim 6,5 hónapos, nekünk cicánk van, de minden este együtt megcirózzuk úgy, hogy utána fogom azt a kezét és rögtön megmossuk alaposan szappannal, tehát a szájába nem kerülhet. A babám annyira élvezi, sikongat amikor megkaparintja a szőrét, a macska pedig drgágám tűri, pedig hát nem a legfinomabb "cirógatások" ezek. Néha elkapja a fülét és csak húzza húzza, alig bírom a cicát kiszabadítani. De édesek mind a ketten, és nem is tudom ki élvezi jobban. A babám, én vagy a cica.
Egyébként az Anya taníts engem könyv is ajánlja 6 hós kortól az állatok cirógatását. Lehet óvatosan ésszel csinálni.
Próbáld meg.
Szerintem,nem elítélendő.Mondjuk a én kislányom imádja a kutyánkat aki tényleg nagytestű(Német Dog,55 kg).Én engedem,hogy simogassa,húzgálja a fülét stb.a kutya meg bárgyún tűri,olyan aranyosak együtt.Általában fürdés előtt van kutya szeretgetés.
Amúgy meg oltott, féregtelenített,normálisan tartott kutya.
Szerintem nyugodtan ismerkedhet vele a gyerkőc,utána tudtok menni kezetmosni...
utolsó vagyok.Most olvastam a kommentedet.Milyen fajta kutya,ha tudod véletlenül?Ha kiszámíthatalan akkor értem,hogy félted.Legyen veletek olyan,akire tuti hallgat.
Én a kutyánkba 100% megbízom,tudom,sosem bántaná,az van amit én mondok,én vagyok a falkavezér.Ennek ellenére mivel szeleburdi nem hagyom kettesben őket természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!