Az az anyuka aki 3 honapos babájának elkezdi a kostoltatást az elitélendő! Bajt csinál? Anyatejes a baba
öcsém tápszeres baba volt,de azt se szerette
nem volt több 3 hónaposnál mikor elkezdtük bébiétellele,meg gyümölccsel,pépekkel etetni tápszert meg édesiteni,mert nem hizott eleget
nem lett semmi baja
A bélrendszernek meg kell tanulnia emésztenie. Odabent a köldökzsinóron keresztül jött minden.
Az elején ezért forog minden a szopás, hasfájás körül.
Nem véletlen, hogy a hasfájós babáknak 3 hónapos koruk körül múlik el a probléma, kb. akkorra szokik hozzá az anyatejhez a bélrendszer. De ez nem azt jelenti, hogy megérett az újabb kajákra.
Szerintem fölöslegesen terheli a babáját az aki, ilyen hamar kezdi, és későbbiekre magának is, a gyereknek is bajt okoz.
Nem csinálsz bajt, mondjuk az én kislányom tápszeres volt, én 3 hósan kezdtem neki az almát ( a lé nem kellett neki, így rögtön reszelt almával kezdtünk) - 4 hós koráig csak almáztunk, utána kezdtük a többit.
Én 27 éves vagyok, viszont a "régi" kor gyermeke, anyukám szoptatott, de már 6 hetesen kaptam mellette az almalevet (akkor ez volt a módi). Teljesen egészséges vagyok, soha semmilyen emésztőrendszeri problémám nem volt (másmilyen sem), nem vagyok allergiás sem semmire.
20 hós kislány anyukája
Mi a húgommal mindketten anyatejes babák voltunk anno 30 éve, egy éves korunkig. Anyunk mégis hozzátáplált 3 hónapos korunk óta, mégpedig reszelt alma - keksz variációval, ami a mai 3 hónaposoknál "eredendően bűnnek" számít.
Az én lányom 3 hónapos kora óta tápszeres lett, én 3,5 hónaposan kezdtem el neki a facsart almalét, almapürét adni. Most két éves. Nem allergiás, jó étvágyú, nagy baba.
nekem MUSZÁJ volt elketdeni, orvosi javaslatra 3 hónaposan, mert a babám NEM EVETT. ezt szó szerint értsd. pedig nem akartam korai hozzátáplálást...
első két alkalommal imádta az almát, aztán már azt sem ette meg. utána jöttek a 4 hónapos bébiételek.
azóta viszont nagyon vigyázok/tam mindig, hogy a korának megfeleő ételeket kapja csak, sőt inkább túl óvatos is vagyok.
ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!