A kóstoltatást mennyi idővel a tápszer adása után lehet kezdeni? (4,5 hós a baba)
Mikor hagyjátok már abba hogy "6 hós koráig kizárólag anyatejre van szükségük"?
Könyörgöm ha nincs mi a f@szból?Szerinted a kérdező jó kedvéből adja a babájának a tápszert?És ez most nem csak rád vonatkozik kedves első hanem az összes olyanra akik ezt beszélik.És ha tápszeres akkor már 4 hótól elkezdhető a hozzátáplálás.És úgy kell bevezetni ahogy már írták,hogy kajcsi előtt egy kicsit és napról napra többet.Ha már fogja ismerni akkor adhatsz neki két etetés között nasinak is.
Szia!
Ha csak kóstoltatni szeretnéd, 11-kor simán adhatod neki.Ha pedig étkezést szeretnél kiváltani, akkor közvetlen tápszer előtt add oda az ételt.Annyival kevesebb tápszert adj, amennyi ételt megeszik.
Mondjuk én a kóstoltatást is közvetlen tápszer előtt csináltam, mert az új íztől annyira beindult, hogy még evett volna.
10:36-os, oda is írtam, hogy a tápszeresnél nem tudom biztosan a 6 hónapot, én csak a kizárólagosságra értettem, hogy más nem kell.
Egyébként én nagyon megszenvedtem azért hogy 6 hónapig szoptatni tudjak, nagyon nehezen indult be a tejem, rengeteget fejtem, cseppenként lett több, a babám rossz szopizó volt, 4 hónapos korában kórházba kerültünk, ott majdnem elapadt, annyit sírtam.... senki nem tudja mit tettem meg ezért.... soha nem szoktam ítélkezni, hogy ki szoptat és ki nem, mert ez mindenkinek a magánügye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!