Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kóstoltatást mennyi idővel...

A kóstoltatást mennyi idővel a tápszer adása után lehet kezdeni? (4,5 hós a baba)

Figyelt kérdés
9.30kor ettünk és 11 órakor adhatok már neki 1-2 kis kanál almalevet? Amúgy 3,5-4 óránként eszik. köszi a válaszokat.
2010. ápr. 18. 09:57
 1/4 anonim ***** válasza:
6 hónapos korig a babáknak kizárólag anyatejre van szükségük.... tápszeres babánál is úgy tudom a 6 hónapot jó kivárni, bár őszintén, ezt nem tudom biztosan. De ha te már kóstoltatod, akkor is úgy ajánlott hogy a rendes étkezés idején (magyarul kivárod a 3-4 órát), az új ízzel kezded, és utána rápótolsz tejcsivel vagy tápszerrel.
2010. ápr. 18. 10:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Mikor hagyjátok már abba hogy "6 hós koráig kizárólag anyatejre van szükségük"?

Könyörgöm ha nincs mi a f@szból?Szerinted a kérdező jó kedvéből adja a babájának a tápszert?És ez most nem csak rád vonatkozik kedves első hanem az összes olyanra akik ezt beszélik.És ha tápszeres akkor már 4 hótól elkezdhető a hozzátáplálás.És úgy kell bevezetni ahogy már írták,hogy kajcsi előtt egy kicsit és napról napra többet.Ha már fogja ismerni akkor adhatsz neki két etetés között nasinak is.

2010. ápr. 18. 10:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha csak kóstoltatni szeretnéd, 11-kor simán adhatod neki.Ha pedig étkezést szeretnél kiváltani, akkor közvetlen tápszer előtt add oda az ételt.Annyival kevesebb tápszert adj, amennyi ételt megeszik.

Mondjuk én a kóstoltatást is közvetlen tápszer előtt csináltam, mert az új íztől annyira beindult, hogy még evett volna.

2010. ápr. 18. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:

10:36-os, oda is írtam, hogy a tápszeresnél nem tudom biztosan a 6 hónapot, én csak a kizárólagosságra értettem, hogy más nem kell.

Egyébként én nagyon megszenvedtem azért hogy 6 hónapig szoptatni tudjak, nagyon nehezen indult be a tejem, rengeteget fejtem, cseppenként lett több, a babám rossz szopizó volt, 4 hónapos korában kórházba kerültünk, ott majdnem elapadt, annyit sírtam.... senki nem tudja mit tettem meg ezért.... soha nem szoktam ítélkezni, hogy ki szoptat és ki nem, mert ez mindenkinek a magánügye.

2010. ápr. 18. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!