Ti hogy viselitek, ha anyós/após dicsekedne milyen ügyes az unoka, közbe meg tőlük az ég világon semmit nem tanul a gyerek?
Röviden vázolom a helyzetünket, biztos lesz aki undoknak fog tartani...
Anyósomra és apósomra nem számíthatunk, mert ők betegek. Mindenféle nyavalyájuk van, de mindet csak maguknak köszönhetik, mert sosem tartották be az orvosi előírásokat. Van egy 20 hónapos kislányunk, nagyon ügyes, értelmes gyerek. Ők bennünket sosem látogatnak meg, mert apósom nem ülhet már volán mögé, így ha mi nem megyünk el vagy a férjem nem hozza el őket, akkor ők nem jönnek. Ha valamilyen családi összejövetel van mindig verik a mellüket, hogy az ő unokájuk de ügyes, meg mit szoktak vele játszani, dicsekednek, produkáltatják a gyereket. Közben meg soha az életben nem ülnek le vele játszani, egy mesekönyvet nem olvastak még fel neki soha. Engem nagyon zavar, a férjemet nem, mert úgysem tudunk a szülein már változtatni.
A párjaitok szülei mennyit foglalkoznak a gyerekkel?
Ja, még annyi, hogy én annak idején erőltettem volna a dolgot, hogy ők is legyenek a gyerekkel, ismerje a lányom minden nagyszülőjét, de miután anyósom egyszer nem figyelt rá és a gyerek nekiesett az ágynak onnantól én kezdtem hanyagolni a találkozásokat.
De biztos, hogy bosszantana, de túllépnék rajta.
Oké- büszkélkedjenek velük... hiszen mégiscsak az unokat, de örülj neki, hogy messze laknak, ha akarod irányíthatod úgy a dolgokat, hogy ne nagyon találkozzatok... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!