Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Abbahagynád a szoptatást...

Abbahagynád a szoptatást ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
kislányom jövő héten lesz 6 hónapos, csak anyatejes. most kiderült, hogy tejfehérje allergiás, így amíg szopizik, nekem nulla tej diétát kéne tartanom, tehát se tejtermékek, se tojás, ami nem könnyű. szóba került a HA tápszer is, mert végül is már fél éves, szóval az ajánlott 6 hónap szopit teljesítettük, de nem tudom...egy részről jó lenne a tápszer, mert nagyon nehéz lesz tartani ezt a diétát, manapság szinte mindenben van tejszármazék, másrészről viszont imádom a szoptatást, és nem tudom rá venni magamat, hogy önként lemondjak róla, amikor van megoldás, még ha kicsit nehéz is. A lányom is nagy szopis, önként biztos nem akarná még abbahagyni. Ti mit tennétek? áttérnétek tápszerre, vagy szoptatnátok tovább, kemény diétával?
2013. febr. 12. 15:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. A helyedben még nem hagynám abba a szoptatást, viszont ha már több étkezést kiváltotok és mondjuk már csak reggel és este szopizna, akkor igen.
2013. febr. 12. 17:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha szeret szopizni és szeretsz szoptatni, akkor én nem hagynám abba a helyedben. Biztos, hogy macerás a tejmentes diéta, de ha a tejfehérje allergiája megmarad a lányodnak, akkor az ő étkeztetésénél is úgyis oda kell maximálisan figyelned erre a dologra. Így legalább már rutinos leszel a magad élelmezése során elsajátítottakkal, mire őt kell majd etetned :). Nézd az előnyét, hátha az könnyebben átlendít a holtponton.

Az én lányom most 20 hónapos, még mindig cicizik reggel, este és még néha du. is kéri. A fiam 2 évesen is még cicizett. Persze nekem nem kellett diétáznom ahhoz, hogy ezt megengedjem, de nem vettem el tőlük a cicit , amíg ők igényelték és ezt tenném a te helyedben is.

2013. febr. 12. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!