Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a babám már megeszik 2...

Ha a babám már megeszik 2 dl-t főzelékből vagy gyümölcsből, akkor kiválthatom a szoptatást? Persze reggel és este nem, de napközben?

Figyelt kérdés
Eddig minden étkezésnél adtam neki anyatejet. Ti hogy csináltátok?
2012. nov. 17. 14:02
 1/4 Jégtánc ***** válasza:
Tízórai,uzsonna után nem adtam,de ebéd után a mai napig kap még anyatejet(most már tápszert)9 hónapos a lányom.
2012. nov. 17. 14:12
 2/4 Mara Acoma ***** válasza:

Nem írtad, milyen idős a babád. Így nehéz érdemben válaszolni :)

Nekem 6 hónapig csak tejcsi, aztán reggel szopi 6kor, utána 10körül egy kis főzelék + szopi, 3körül tejcsi szintén, délután kis gyümölcs, 6után szintén volt egy kis főzi és este pancsi után szopi. Ez kb 2-3 hónap alatt ment.

9-10hó-tól már csak 2 szopi a többi főzelék, tejpép, gyümölcs.

2012. nov. 17. 14:17
 3/4 A kérdező kommentje:
8 hónapos lesz.
2012. nov. 17. 19:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szia én 21 hónapos koráig szoptattam igaz napi 1x a végére de ez olyan másfél éves kora körül változott. Addig megkínáltam mondjuk az én lányom iszonyat keveset is ivott. Én úgy gondolom, hogy így kapta meg a megfelelő folyadékot, hogy szoptattam. Viszont ez a te babástól is függ, hogy mennyire igényli. Az én lányom ilyenkor még amikor 8 hónapos volt mindig kérte még.

2012. nov. 25. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!