Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Melyik szoptatást váltjátok...

Melyik szoptatást váltjátok ki először hozzátápláláskor?

Figyelt kérdés

2012. aug. 6. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
10 órait ajánljk és majd ez marad meg még jó ideig a kóstoltatás idejének. aztán vagy ebéd vagy uzsi, ezt te döntöd el, én az ebédet váltottam ki, mert fontosabb a főzelék, zöldség, husi mint a tejpép szerintem :)
2012. aug. 6. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi is a tízóraival kezdtük.
2012. aug. 6. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
22%
Mi este, az utolsó etetésnél. Nem igazán láttam a logikáját, hogy miért "tízórai" kell (mondjuk nálunk olyan nincs is), ezért úgy voltam vele, hogy este nyugi van, nincs már túlpörögve a baba, így nekünk az a legideálisabb.
2012. aug. 6. 21:58
 4/5 anonim ***** válasza:
78%

az a logikája a 10órai kóstoltatásnak, hogy ha allergiás a baba, éjjel nem veszed észre! kipöttyösödik éjszaka, soha nem fogod megtudni, viszont az allergiája felerősödhet. nem is beszélve a fulladásos allergiáról, bár szerencsére ez elég ritka.

nálunk volt úgy, hogy 10kor kóstoltattunk, du. 3kor meg rohantunk a dokihoz, még jó, hogy volt rendelés, nem kellett a világ végére menni.

és akkor ott van a hasfájás, az is csak tűlélhetőbb ha nem közben sír a baba órákig mint ha éjjel..

2012. aug. 7. 00:00
 5/5 anonim ***** válasza:
mi is a délelőttit váltottuk ki először, az újabb ízeket még most is csak akkor kapja. Nálunk volt is amikor hasmenést kapott egy főzeléktől, vagyis inkább uyg mondanám hogy jól telerakta(rakja) a pelust ha azt ette (eszi), szóvaé nem örültem volna neki ha ezt a 7 órás evés után 3-4 órával csinálja alvás helyett.
2012. aug. 7. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!