Hogyan váltsa ki legalább egy nappali szoptatást?
Babám 9 hónapos, csak cicizik, nem eszik mást most, (azt mondják a fogzás miatt).
Így hogy váltsak ki étkezést?Vagy többet?
Szeretném, ha már csak reggel, este cicizne.
Ti hogy csináltátok?Nagyon cicifüggő, cicivel alszik, cici van a nyugtatásra és az evésre.
Nincs sem cumi, sem ujj szopi.
Köszönöm a válaszokat előre is ...
Igen, egy ideig teljesen jól evett, bár akkor sem volt kihagyva a cicizés, de elég sok mindent evett már. Most is mindenből kell neki kóstoló, de csak 1-2 kanállal eszik, utána nem kell neki. Kiköpi, szétkeni.Csak cici. :(
Elrontottam?Vagy tényleg a foga miatt van?Rágó fogak jönnek most, 8 fogacska már kint van.
Nem rontottál el semmit, mindenki arra szokatja rá a babáját amire akarja. Én a cumira, Te a cicire.
Szerintem, ha van elég tejed, akkor várjál a kiváltással, amíg nem fogad el más ennivalót. Nem kell sietni sehová.
Én először a tízórai cicit váltom majd ki az én babámnál.
Te melyekkel kezded majd?
Mindig eszik abból, amit mi eszünk,mert kunyerál :D
Neki mindenből kell, csak nem eszik meg egy neki megfelelő adagot, azaz annyit hogy kiváltsunk egy étkezést.
Nem tudom melyik étkezést váltanám ki először, talán a tízórait én is ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!