Aki fürdött együtt a babájával, az mennyi idős korában tette először?
Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 20:48
11/17 Babeli Zurzavar válasza:
hasonloan a 9. valaszolohoz, nalunk is csaladi program a kozos zuhany,furdes,esti rutin. 6 hetes kora ota furdunk egyutt ha epp kedvunk van kadazni, a 6. het elott es azota is kozosen zuhanyzunk, leginkabb az apjaval mert en mar nem birom el:-)
12/17 anonim válasza:
most töltötte az 5 hónapot és most fürödtünk együtt. azaz csak szerettem volna. először megfürödtem egyedül aztán az apja betette mellém. hát rettegett. ülni még nem tud, úgyhogy tartottam. félt a vízcsobogástól is, nem jött be a dolog... de lehet h csak kicsi még hozzá
13/17 anonim válasza:
Azt hiszem 3 hónapos lehetett, vagy 4.
Kb 3 hetente pancsizunk egy jót, nagyon élvezi, hogy lebeghet a nagy kádban a vizen :) A tarkója alatt szoktam tartani.
Én nem aggódom az egészségtelenség miatt, mért, aki babaúszásra viszi, az sterilebb?
Belőlem bújt ki az a manó :)
14/17 anonim válasza:
Kb 1éves volt a lányunk mikor először velünk fürdött. Előtte csak azért nem mert nem volt kád csak zuhanyzó. Most 3éves lesz és hol velem hol az apjával hol egyedül fürdik.:)
15/17 anonim válasza:
al első fiúnál megvártuk a 6-7 hónapot, mikor már láthatóan kicsi lett a kiskád, a másodikat néha hogy gyorsabban meglegyen a fürdetés miközben apa fürdött a nagyfiúval (18 hós) a kicsit is bezsuppoltam hozzájuk 3 hós korától kb. Van hogy mind a 4en együtt fürdünk nagyon élvezik :D
16/17 A kérdező kommentje:
De jó,hogy egyesek eldöntik helyettem ,hogy nekem melyik válasz a hasznos és melyik nem!!!! A kettes kivételével mindenkinek zöld kezet adtam!
2013. febr. 11. 19:36
17/17 GubaLord válasza:
4 éves voltam, a babám meg 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!